Overopphetet soverom? Senk temperaturen med zipscreen

Å ligge våken om natten i et overopphetet soverom er en frustrerende opplevelse mange av oss har kjent på. Solen som steker gjennom vinduet og gjør rommet varmt og klamt, kan virkelig ødelegge søvnkvaliteten. Men frykt ikke – Vi har løsningen. Få et kjøligere soverom med zipscreen.

Derfor er zipscreen perfekt til soverom

Zipscreen er en unik form for solskjerming. Utvendige screens stopper varmen fra å komme inn i rommet. Den unike duken stopper opptil 93% av solvarmen fra å varme opp rommet. Dette betyr at selv på de varmeste dagene vil zipscreen holde temperaturen på soverommet ditt behagelig og svalt. Uansett hvor solen står på himmelen, kan du glede deg over et rom som er perfekt for avslappende søvn.

Sov godt, hele året:
Med zipscreen trenger du ikke bekymre deg for de ubehagelige nettene når solen varmer opp vinduet på soverommet. Dette betyr også at du kan redusere behovet for kraftig airconditioning, noe som igjen sparer energi og penger på strømregningen din. På vinterstid kan zipscreen bidra til å isolere, slik at du får en mer energieffektiv bolig. Det er en vinn-vinn situasjon, uansett årstid. 

Mørkleggingsduken som gjør rommet helt mørkt:
Zipscreen er ikke bare et verktøy for å stoppe varmen – det kan også gjøre soverommet ditt helt mørkt. Med vår mørkleggingsduk, kan du enkelt senke zipscreen for et behagelig og mørkt soverom. Dette er ideelt for de som trenger et mørkt og rolig miljø for å sove godt. 

En naturlig del av soverommet

Slik fungerer det:
Zipscreen er enkel å bruke og elegant i designet. Den er laget av materialer av høy kvalitet som tåler solens stråler uten å miste sin effektivitet over tid. Du kan enkelt senke eller heve zipscreen for å tilpasse mengden lys og varme som kommer inn i rommet, alt med enkel betjening via fjernkontroll og/eller smarthus-system med automatisk styring. 

Skreddersydd for deg:
Vi tilbyr Zipscreen i et bredt utvalg av farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem og din personlige stil. Enten du foretrekker dempete toner eller levende farger, har vi noe som passer akkurat for deg.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med å få den beste søvnen noensinne!

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.