Prisløfte på solskjerming

Med Myscreens sitt prisløfte er du alltid sikret den beste prisen. Vi matcher prisen om du finner et tilsvarende produkt billigere hos en annen leverandør. 

Myscreens innfører prisløfte

Med Myscreens sitt prisløfte er du alltid sikret den beste prisen på måltilpasset produkter; plissegardiner, rullegardiner, persienner, lamellgardiner og zipscreens. Vi matcher prisen og gir deg + 10% ekstra rabatt på differansen, hvis du finner en identisk vare (samme type, størrelse og kvalitet) billigere hos en annen norsk bedrift eller leverandør som tilbyr måltilpasset solskjerming.

Betingelser og vilkår

  • Vi gjør alt for at du som kunde skal få de laveste prisene hos oss på tilsvarende produkter. Vi har ikke en egen prispatrulje eller prisrobot, men vi matcher prisen dersom du hjelper oss å avdekke for høye priser før du kjøper hos oss.
  • Produktet må være av samme type, størrelse og kvalitet.
  • Prisløfte gjelder mot lokale, konkurrerende butikker og aksjeselskaper registrert i Norge. Dersom du skulle finne et identisk produkt til lavere pris, tilbyr vi deg produktet til samme lave pris som hos konkurrenten + 10% ekstra rabatt på differansen. Prisløfte gjelder ovenfor privatpersoner, hvor du kjøper varen til eget bruk.
  • Den lavere prisen må dokumenteres i form av kontrollerbare opplysninger, som f.eks. kundeavis, produktkatalog, nettbutikk, tilbud e.l.
  • Prisløfte gjelder også for kampanjeprodukter og tilbudsvarer som tilbys av konkurrenter, ikke bare ordinære priser. For at prisløfte skal gjelde for tilbudsvarer må tilbudet være tilgjengelig for alle. Dette betyr at prisløftet ikke gjelder for personlige tilbud gitt den enkelte forbruker, salg i begrenset omfang og tid, kø- og åpningstilbud eller bestillingsvarer som skal betales mer enn 3 måneder frem i tid.
  • Prisløfte gjelder ikke hvis du allerede har mottatt en ordrebekreftelse eller har akseptert et tilbud fra Myscreens på f.eks. e-post.
  • Prisløfte gjelder ikke i forhold til særskilte kampanjer som Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, åpningstilbud, stengetilbud/opphørssalg, Julekalender, utenlandske registrerte selskaper og varer innkjøpt hos Myscreens AS som deretter blir tilbudt for videresalg omfattes ikke av prisløftet.

Myscreens forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse vilkårene og betingelsene når som helst.

Utvendig solskjerming i form av Zipscreen 95

Kundeomtaler