Vanlige spørsmål og svar

Vi gir deg svar på de vanligste spørsmålene angående solskjerming, bestilling, levering og montering.

Vi har en av markedets raskeste levering. Vi estimerer 2-3 uker på alle innvendige produkter og 3-4 uker på alle utvendige produkter.  

Helt klart! Vi har som mål å gjøre det enkelt for deg. Vi leverer en av markedets mest monteringsvennlige solskjermingsprodukter. Hos oss får du med en av markedets mest monteringsvennlige digitale monteringsanvisninger som viser deg hvordan du setter opp produktet ditt – steg for steg. 

Her kan du lese og se video om hvordan du enkelt tar mål selv. 

I tillegg til å øke boligens verdi har solskjerming en rekke nytteverdier; Enten det er å gi boligen et interiørløft, hindre uønsket innsyn, skape en uteplass, holde et behagelig inneklima eller andre energiøkonomiske behov – vi har løsningen. 

Vi har liveshopping og et helt nytt showroom, slik at du kan sitte hjemme i stua og se alle aktuelle produkter og snakke med en dyktig rådgiver hos oss.  

Vi har alltid gratis frakt på våre solskjermingsprodukter. Bestill hos oss, få rask og gratis frakt. 

Ja, så lenge du ikke gjør endringer/inngrep på produktet og følger monteringsanvisningen vil du  ha garanti på produktet. Om du har spørsmål om produktet/montering, ta kontakt med oss.  

Vi har markedets enkleste og beste betalingsmåter. Hos oss kan du betale med Klarna, Vipps eller velge faktura. Ved faktura betaler du 30% av kjøpssummen først og resterende beløp blir fakturert når du mottar produktet. 

Vi anbefaler utvendig solskjerming for å stoppe varme for å komme inn i boligen. 

Ja. Fargene og tekstilene i nettbutikken er bestselgere. Ta kontakt med oss for å se hele vårt sortiment. 

Vi hjelper gjerne med formidling av montering. Ta kontakt med oss for å finne en montør i ditt område. 

Fikk du ikke svar på ditt spørsmål? Ta kontakt med oss