Vanlige spørsmål og svar

Vi gir deg svar på de vanligste spørsmålene angående solskjerming, bestilling, levering og montering.

Vi har en av markedets raskeste levering med 1-4 uker på våre produkter. Vi estimerer 1-3 uker på alle innvendige produkter og 24 uker på alle utvendige produkter. Leveringstiden avhenger av hvor du bor i vårt langstrakte land. 

Vi har en av markedets raskeste levering med 1-4 uker på våre gardiner. Leveringstiden avhenger av hvor du bor i vårt langstrakte land. 

Helt klart! Vi har som mål å gjøre det enkelt for deg. Vi leverer en av markedets mest monteringsvennlige solskjermingsprodukter. Hos oss får du med en av markedets mest monteringsvennlige digitale monteringsanvisninger som viser deg hvordan du setter opp produktet ditt – steg for steg. 

Her kan du lese og se video om hvordan du enkelt tar mål selv. 

I tillegg til å øke boligens verdi har solskjerming en rekke nytteverdier; Enten det er å gi boligen et interiørløft, hindre uønsket innsyn, skape en uteplass, holde et behagelig inneklima eller andre energiøkonomiske behov – vi har løsningen. 

Vi har et helt nytt visningsrom i Seminarbakken 11 i Tromsø. For deg som ikke bor i Tromsø kan du bestille digital befaring slik at du kan sitte hjemme i stua og se alle aktuelle produkter og snakke med en dyktig rådgiver hos oss. Bestill gratis befaring her.

Vi har alltid gratis frakt på våre gardiner- og solskjermingsprodukter. Bestill hos oss; få rask levering og gratis frakt. 

Ja, så lenge du ikke gjør endringer/inngrep på produktet og følger monteringsanvisningen vil du  ha garanti på produktet. Om du har spørsmål om produktet/montering, ta kontakt med oss.  

Vi har markedets enkleste, tryggeste og beste betalingsmåter. Hos oss betaler du enkelt med Klarna, Vipps, kort, Svea eller avbetaling. 

Vi anbefaler utvendig solskjerming som utvendige screens, for å stoppe varme for å komme inn i boligen. 

Ja. Fargene og tekstilene i nettbutikken er bestselgere. Ta kontakt med oss for å se hele vårt sortiment. 

Vi har egen montør i Tromsø som våre kunder kan benytte seg av. I andre byer og tettsteder hjelper vi gjerne med formidling av montering. Ta kontakt med oss for å finne en montør i ditt område. 

Ja. Vi kan avtale levering på et senere tidspunkt. Legg det inn som en kommentar i din bestilling.

Ja, det har vi. Vi har laget videoer som enkelt viser deg hvordan du monterer solskjermingsproduktene dine. Du får tilgang til appen etter din bestilling er behandlet. Appen er tilgjengelig for iOS og Android. Vi har også en digital versjon tilgjengelig for PC og nettbrett hvis du ønsker det.

Oppmålingsgarantien gir deg en trygghet på at dine mål er korrekt. Om målene blir feil får du nye produkter helt kostnadsfritt. For å få oppmålingsgaranti må du bestille fysisk/digital befaring. På fysisk befaring tar vår selger/montør mål. På digital befaring tar vår profesjonelle selger deg enkelt gjennom oppmåling og sikrer at alt bli gjort rett.

Ja. Med Myscreens sitt prisløfte er du alltid sikret den beste prisen på måltilpasset produkter; plissegardiner, rullegardiner, persienner, lamellgardiner og zipscreens. Vi matcher prisen og gir deg + 10% ekstra rabatt på differansen, hvis du finner en identisk vare (samme type, størrelse og kvalitet) billigere hos en annen norsk bedrift eller leverandør som tilbyr måltilpasset solskjerming. Les mer om vårt prisløfte her. 

Ja. En elektriker vil koble produktet på strøm og kan programmere ferdig utvendige screens. I Tromsø har vi en fordelsavtale med et elektrikerfirma som sikrer deg en god timespris. Ta kontakt med oss for å høre mer. 

Global Recycled Standard (GRS) er den ledende globale standarden for resirkulert  innhold, både pre-consumer og post-consumer. Men i tillegg er det strenge krav til sosiale og miljømessige forhold, samt kjemikalier som brukes i produktet.

STANDARD 100 av OEKO-TEX er en av verdens mest kjente merker for tekstiler som er testet for skadelige stoffer.

Fikk du ikke svar på ditt spørsmål? Ta kontakt med oss