Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming på mål gir deg muligheten til å kontrollere lysinnslippet samtidig som det bidrar til et elegant og funksjonelt interiør. Vi leverer solskjerming til vinduer av alle størrelser og former, inkludert skråvinduer. Vi tilbyr innvendig solskjerming i form av plisségardiner, rullegardiner, lamellgardiner, gardiner og persienner.

Produkter

Plisségardiner er en moderne og elegant løsning for innvendig solskjerming. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger, materialer og tetthetsgrad, slik at du kan finne den perfekte løsningen for ditt hjem. Plisségardiner er enkle å montere og bruke, og de passer perfekt til vinduer i alle størrelser, og du kan få dem motorisert. 

Lamellgardiner er en praktisk og funksjonell løsning for innvendig solskjerming. De er perfekte for store vinduer, og de kan også brukes til å dele opp rom. Lamellgardiner er tilgjengelige i et bredt utvalg av materialer og tekstiler med forskjellig tetthetsgrad, slik at du kan finne den perfekte løsningen for ditt behov. De kan utstyres med motor for enkel betjening og en smak av hverdagsluksus. 

Rullegardiner er en enkel og minimalistisk løsning for innvendig solskjerming. De er tilgjengelige i lystette og gjennomskinnelige varianter, slik at du kan velge den perfekte løsningen for ditt behov. Rullegardiner er enkle å montere og bruke, og de passer perfekt til små og store vinduer. 

Persienner er en klassisk og tidløs løsning for innvendig solskjerming. Våre persienner er tilgjengelig i aluminium for et langvarig og holdbart resultat. Persienner er enkle å montere og bruke, og de kan reguleres for å slippe inn mer eller mindre lys. 

Gardiner er en tradisjonell og allsidig løsning for innvendig solskjerming. De er tilgjengelige i et uendelig utvalg av farger, mønstre, materialer og tetthet, slik at du kan finne den perfekte løsningen for din personlige stil. Gardiner kan brukes til å dekorere og skape en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.

Bestselgere

Se våre detaljerte videoer for enkel forklaring på hvordan du tar mål av ditt vindu. 

Vi hjelper deg med digital befaring eller fysisk befaring. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.

Digital monteringsapp

Vi gjør det enkelt for deg å montere solskjermingen selv. Vår app viser deg alle monteringsstegene fra start til slutt. Vi har også digital monteringsanvisning tilgjengelig på nett for datamaskin og nettbrett.