Gardiner og solskjerming i Tromsø

Myscreens fører et bredt utvalg av solskjerming og gardiner til alle behov. Vi har et fysisk showroom i Tromsø og en nettbutikk med våre produkter og priser. 

Besøk vårt showroom i Seminarbakken 11, 9008 Tromsø

Solskjerming og gardiner på mål

Myscreens fører et komplett utvalg av plisségardiner, lamellgardiner, rullegardiner, persienner, utvendige screens/zipscreen, markise og skreddersydde gardiner. 

Kom innom oss for å se produktene, få rådgivning og motta et pristilbud.

Åpningstider for visningsrom
Mandag – fredag: 10:00 – 15:30

Vi anbefaler at du bestiller gratis befaring her til visningsrommet for å få en smidig opplevelse. Vi setter pris på at du benytter deg av timebestillingen for å gjøre din opplevelse hos oss så smidig som mulig. 

Enkel montering

Digital monteringsanvisning for enkel og effektiv montering.

Måltilpassede produkter

Våre produkter lages på mål. Derfor vil de passe perfekt til ditt vindu.

Gratis befaring

Gratis rådgivning for å finne den beste løsningen. Vi har oppmålingsgaranti ved digital eller fysisk befaring.

Over 60 års erfaring

Vår leverandør har levert solskjerming av høy kvalitet og holdbarhet i over 60 år.

Vi tilbyr montering i Tromsø

Få produktene fra Myscreens montert av vår egen montør. Med montør kan du være trygg på at jobben utføres nøyaktig, effektivt og innenfor trygge rammer. 

Myscreens har egne montører for presisjonsmontering av solskjerming og gardiner i Tromsø og omegn. Våre montører har bakgrunn som tømrer slik at du er trygg på at arbeidet blir korrekt og gjennomført på best mulig måte slik at kvaliteten blir ivaretatt. Ta kontakt for å få et pristilbud på montering. 

Gratis befaring

Ønsker du rådgivning for å finne den beste løsningen for ditt hjem? Vi hjelper deg med gratis befaring i Tromsø og omegn. Vi kan hjelpe deg med valg av produkter, tekstil, farger, mål og mer.