Gardiner og solskjerming i Tromsø

Myscreens er solskjermingsforhandler i Tromsø. Vi har et fysisk showroom og en nettbutikk med komplett utvalg av gardiner og solskjerming. 
Besøk vårt showroom i Seminarbakken 11, 9008 Tromsø, eller se et stort utvalg av våre produkter og priser i nettbutikken. 

Visningsrom

Måltilpasset gardiner og solskjerming tilpasset din interiørstil. I vårt visningsrom/showroom finner du et bredt utvalg av våre produkter og alle våre tekstiler. Med vårt store utvalg kan vi garantere at du vil finne noe du liker.

Myscreens fører det meste innen plisségardiner, lamellgardiner, rullegardiner, persienner, utvendige screens / zipscreen, markise og skreddersydde gardiner. Våre motoriserte produkter er kompatible med smarthus-systemer. 

Kom innom oss for å se produktene, få rådgivning og motta et pristilbud.

Åpningstider for visningsrom
Mandag – fredag: 10:00 – 15:30

Vi anbefaler at du bestiller gratis befaring her til visningsrommet for å få en smidig opplevelse og sikre at vi har nok tid til å hjelpe deg. Vi setter pris på at du benytter deg av timebestillingen for å gjøre din opplevelse hos oss så smidig som mulig. 

Enkel montering

Digital monteringsanvisning for enkel og effektiv montering.

Måltilpassede produkter

Våre produkter lages på mål. Derfor vil de passe perfekt til ditt vindu.

Gratis befaring

Gratis rådgivning for å finne den beste løsningen. Vi har oppmålingsgaranti ved digital eller fysisk befaring.

Over 60 års erfaring

Vår leverandør har levert solskjerming av høy kvalitet og holdbarhet i over 60 år.

Gratis befaring

Ønsker du rådgivning for å finne den beste løsningen for ditt hjem? Vi hjelper deg med gratis befaring i Tromsø og omegn. Vi kan hjelpe deg med valg av produkter, farger, mål og mer. 

Vi gir deg oppmålingsgaranti ved bruk av digital eller fysisk befaring. Oppmålingsgarantien gir deg en trygghet på at dine mål er korrekt. Om målene blir feil får du nye produkter kostnadsfritt. 

Vi tilbyr montering i Tromsø

Få produktene fra Myscreens montert av vår egen montør. Med montør kan du være trygg på at jobben utføres nøyaktig, effektivt og innenfor trygge rammer. 

Myscreens har egne montører for presisjonsmontering av solskjerming og gardiner i Tromsø og omegn. Våre montører har bakgrunn som tømrer slik at du er trygg på at arbeidet blir korrekt og gjennomført på best mulig måte slik at kvaliteten blir ivaretatt. Ta kontakt for å få et pristilbud på montering.