Bli en del av Myscreens

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter som kan bidra til å videreutvikle vår nettbutikk og skape kundeopplevelser i verdensklasse. Vi er et dynamisk og innovativt team som er opptatt av å gi våre kunder den beste mulige opplevelsen.

Se våre ledige stillinger

Akkurat nå har vi dessverre ingen ledige stillinger. Vi er imidlertid alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte talenter som kan berike vårt arbeidsmiljø.

Dersom du mener at din kompetanse og erfaring kan bidra til vår suksess, oppfordrer vi deg til å sende oss melding via kontaktskjemaet nedenfor. Vi setter pris på initiativet ditt og ser frem til å bli kjent med deg.

Om Myscreens

Myscreens er et nordisk konsern som selger solskjerming og gardiner av høy kvalitet i hele Norge, Sverige og Danmark. Siden etableringen vår i 2021 har vi forenklet hverdagen for alle som ønsker å kjøpe solskjerming og gardiner på mål. Med vår nettbutikken og monteringsappen har vi gjort det enkelt å kjøpe solskjerming av høy kvalitet på nett. 

Våre produkter er enkel å montere med våre digitale monteringsanvisninger. Vårt hovedkontor ligger i Nordens Paris, Tromsø i Norge.

Vår solskjermingsleverandør er Fischer International som er en del av det danske konsernet Fischer Group som ble stiftet i 1962. Fischer Group har over 200 ansatte og 60 års erfaring med produksjon av solskjerming tilpasset for nordiske forhold. Fischer sine produkter selges over hele Europa, men hovedsaklig i Skandinavia.

Vårt felles mål er å gi deg en enestående kundeopplevelse og en helthetlig kundereise helt frem til du har montert ditt nye produkt. Dette gjør vi igjennom å etterleve våre verdier; Enkelhet, Kvalitet, Trygghet og Engasjert.

Myscreens er Fischer sin eneste nettbutikk i Skandinavia, noe vi er veldig stolte av.