Enkel montering av Zipscreen: Tre monteringsmetoder

Det er enkelt å montere utvendige screens selv. La oss ta en titt på de tre ulike måtene for å feste og montere zipscreen på, og hvorfor det er enkelt å få det på plass uansett hvilken du velger.

Veggmontering - Beslag: Enkelt og allsidig

Den vanligste monteringsmetoden for Zipscreen er å feste den direkte på veggen rundt vinduet. 

Det er en enkel prosess som ikke krever mye tid eller ekstra utstyr. Alt du trenger å gjøre er å montere toppkassen og sideskinnene direkte på listverket eller omrammingen rundt vinduet ditt. 

Med vår digitale monteringsveiledning vil du ha Zipscreen på plass på kort tid, og du kan begynne å nyte fordelene zipscreen umiddelbart.

Takmontering - Beslag: Integrert estetikk

For de som foretrekker en mer integrert estetikk, er montering i vinduskarmen eller nisjen et ideelt valg. 

Denne metoden innebærer å montere toppkassen og sideskinnene direkte inn i vinduskarmen eller i nisjen rundt vinduet ditt. Med denne tilpasningen vil Zipscreen smelte sømløst inn i arkitekturen og gi et rent og polert utseende. 

Monteringsprosessen er like enkel som veggmontering og krever minimalt med ekstra forberedelser. Her er det viktig å huske på at du må ha plass til toppkassetten inne i nisjen. 

Selvbærende system: Enkel montering

Noen ganger kan det oppstå situasjoner der vegg- eller takmontering ikke passer. Det kan være at du ikke har plass til å skru toppkassen fast. Eksempler på det er hvor du skal montere under et vannbrett og ikke kan skru fast toppkassen/ikke har plass, eller skal montere på nedre del av et gavlvindu og kun kan skru fast sideskinnene. 

Der kommer vårt selvbærende system inn i bildet. Dette systemet gir deg muligheten til å montere Zipscreen uten behov for å feste fast toppkassen. Et selvbærende system monteres sammen før du monterer det. Ved å feste toppkassen til sideskinnene med et internt beslag og la den hvile på dem, kan du installere Zipscreen på de fleste plasser, også hvis du ønsker å unngå å skru fast toppkassen. Med dette fleksible alternativet kan du nyte fordelene med Zipscreen.

Selvbærende system kan du montere på vegg og i vinduskarm/nisje. 

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.