Monter solskjerming selv - Enkelt og raskt

Vi gjør det enkelt for deg å montere solskjerming selv og har laget gode videoer som guider deg gjennom monteringsstegene.

Digital monteringsanvisning

Vi er stolt over å tilby en digital monteringsanvisning som du kan få tilgang til rett fra din mobiltelefon. Med appen får du monteringsanvisning, brukerveiledning og tips til vedlikehold fra Myscreens på ett sted. 

Appen er en digital plattform for våre monterings- og brukerveiledning. Se våre videoer som enkelt viser deg hvordan du monterer våre produkter. Som kunde får du eksklusiv tilgang, og med appen kan du enkelt:

  • Montere ditt produkt med vår moderne app.  
  • Se hvordan du betjener produktet. 
  • Informasjon om hvordan du vedlikeholder produktet. 

Montering av gardiner

I denne videoen guider vi deg gjennom trinnene for en vellykket og problemfri gardinmontering. Vi gir deg verdifulle tips og triks for å sikre at dine gardiner henger perfekt og gir hjemmet ditt den elegansen du ønsker med Myscreens gardiner.

Montering av zipscreen

Zipscreen med selvbærende system er kjempeenkelt å montere. Du fester sideskinnene til toppkassen med internt beslag. Du løfter produktet på plass, sørger for at produktet er i vater og skrur sideskinnene fast. Enklere blir det ikke. 

Montering av lameller

Det er enkelt å montere måltilpasset solskjerming. Vi anbefaler at du forborrer først, også skrur du festene på plass. Skinnen klikkes enkelt på plass i festene og lamellene henges opp. 

Slik kommer du i gang med appen

For å få tilgang til monterings- og brukerveiledninger må du kjøpe et produkt hos oss. Det er to måter å få lenken til appen, enten via ordrebekreftelsen eller på e-post fra en av våre rådgivere. Når du mottar e-posten fra oss gjør du følgende:

  • Trykk på lenken/scan QR-koden med mobilen.
  • Last ned Unifractal-appen fra App Store/Google Play. 
  • Åpne appen og kom i gang med monteringen. 


Unifractal-appen er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Appen er gratis for våre kunder. 

Montering

Myscreens har egne montører og samarbeidspartnere for presisjonsmontering av solskjerming og gardiner i 26 av de 50 største byene i Norge.

Alle våre montører har fått omfattende opplæring i montering av solskjerming & gardiner og reparasjon av produktene. Montørene har alt av nødvendig utstyr for å sikre en korrekt og rask montering av alle våre produkter. Med riktig verktøy og kompetanse går det raskt å montere produktene i din bolig. 

Les hva våre kunder sier om oss