Enkel montering med vår monteringsapp

Vi gjør det enkelt for deg å montere solskjerming selv og har laget gode videoer som guider deg gjennom monteringsstegene.

Alt på ett sted

Vi er stolt over å tilby en digital monteringsanvisning som du kan få tilgang til rett fra din mobiltelefon. Med Unifractal-appen får du monteringsanvisning, brukerveiledning og tips til vedlikehold fra Myscreens på ett sted. 

Appen er en digital plattform for våre monterings- og brukerveiledning. Se våre fantastiske videoer som enkelt viser deg hvordan du monterer våre produkter. Som kunde får du eksklusiv tilgang, og med appen kan du enkelt:

  • Montere ditt produkt med vår moderne app.  
  • Se hvordan du betjener produktet. 
  • Informasjon om hvordan du vedlikeholder produktet. 

Slik kommer du i gang

For å få tilgang til monterings- og brukerveiledninger må du kjøpe et produkt hos oss. Det er to måter å få lenken til appen, enten via ordrebekreftelsen eller på e-post fra en av våre rådgivere. Når du mottar e-posten fra oss gjør du følgende:

  • Trykk på lenken/scan QR-koden med mobilen.
  • Last ned Unifractal-appen fra App Store/Google Play. 
  • Åpne appen og kom i gang med monteringen. 

Unifractal-appen er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Appen er gratis for våre kunder. 

Montering i Tromsø & omegn

Myscreens har egne montører for presisjonsmontering av solskjerming og gardiner i Tromsø og omegn. Våre montører har bakgrunn som tømrer slik at du er trygg på at arbeidet blir korrekt og gjennomført på best mulig måte slik at kvaliteten blir ivaretatt.

Alle våre montører har fått omfattende opplæring i montering av solskjerming & gardiner og reparasjon av produktene. Montørene har alt av nødvendig utstyr for å sikre en korrekt og rask montering av alle våre produkter. Med riktig verktøy og kompetanse går det raskt å montere produktene i din bolig. 

Vi kan også tilby montering i flere av Norges største byer. Send forespørsel på montering for å undersøke mulighetene. 

Les hva våre kunder sier om oss