Om Myscreens

Myscreens er et nordisk konsern som selger solskjerming og gardiner av høy kvalitet i hele Norge, Sverige og Danmark. Våre produkter er enkel å montere med våre digitale monteringsanvisninger. Vårt hovedkontor ligger i Nordens Paris, Tromsø i Norge.

Vår solskjermingsleverandør er Fischer International som er en del av det danske konsernet Fischer Group som ble stiftet i 1962. Fischer Group har over 200 ansatte og 60 års erfaring med produksjon av solskjerming tilpasset for nordiske forhold. Fischer sine produkter selges over hele Europa, men hovedsaklig i Skandinavia.

Vårt felles mål er å gi deg en enestående kundeopplevelse og en helthetlig kundereise helt frem til du har montert ditt nye produkt. Dette gjør vi igjennom å etterleve våre verdier; Enkelhet, Kvalitet, Trygghet og Engasjert.

Myscreens er Fischer sin eneste nettbutikk i Skandinavia, noe vi er veldig stolte av.

Vår historie og din helhetlige kundereise

Dag-Roar og Helle Ridderseth Eriksen startet Myscreens med et brennende ønske om å forenkle hverdagen for alle som ønsker å kjøpe solskjerming. Prosessen med å kjøpe solskjerming i dagens marked opplevdes som omfattende, dyrt og tidskrevende.

Myscreens ønsker å modernisere bransjen, samt gjøre det enkelt for deg å bestille måltilpasset solskjerming av høy kvalitet. Hos Myscreens sonderer du nettbutikken direkte fra sofakroken eller på farten – når det passer deg best. Produktene leveres så helt hjem til deg og direkte fra fabrikken, uten fordyrende mellomledd. På denne måten har vi gjort det enkelt å ta mål, bestille og montere solskjerming selv;

Måltakingsvideoer

Vi har laget videoer som viser deg hvordan du selv tar mål. Alt du trenger er et målebånd/lasermåler.

Nettbutikk

Her finner du våre solskjermingsprodukter. Finn ønsket produkt, gjør dine tilvalg, få pris og bestill så via nettbutikken. Produktene leveres fraktfritt hjem til deg. Enklere blir det ikke.

Digital befaring

Om du ønsker hjelp kan du bestille gratis digital befaring med oppmålingsgaranti. Her får du rådgivning, hjelp til å velge tekstil og selvfølgelig hjelp til å ta mål. Om du bruker digital befaring for å ta mål får du oppmålingsgaranti som sikrer deg produkter med riktige mål.

Montering

Med på kjøpet får du tilgang til vår egen app med egne instruksjonsvideoer som viser deg hvordan du monterer ditt produkt, bruker solskjermingen og vedlikeholder produktet. Videoene viser deg alle monteringsstegene fra start til slutt, slik at du enkelt monterer produktene selv.

Ansatte

Dag-Roar Ridderseth Eriksen
Daglig leder
dre@myscreens.no

Helle Ridderseth Eriksen
Salgssjef
post@myscreens.no

Bilde av Sigurd Schanke, markedssjef i Myscreens

Sigurd Schanke
Markedssjef
sigurd@myscreens.no

Enok, selger i Myscreens.

Enok Schmidt
Selger
enok@myscreens.no

Erlend Paulsen
Montør
erlend@myscreens.no

Dag-Roar Ridderseth Eriksen
Daglig leder
dre@myscreens.no

Helle Ridderseth Eriksen
Salgssjef
post@myscreens.no

Bilde av Sigurd Schanke, markedssjef i Myscreens

Sigurd Schanke
Markedssjef
sigurd@myscreens.no

Erlend Paulsen
Selger/montør
erlend@myscreens.no

Våre verdier

Enkelhet

Hos oss er det enkelt å være kunde. Du kan handle på våre nettbutikker eller direkte med oss hvis du har behov for veiledning. Produktet får du levert rett hjem til deg. Med våre digitale monteringsanvisninger og videoer har vi gjort det så enkelt som mulig for deg å både ta mål selv og montere ditt nye produkt selv.

Kvalitet

Din opplevelse av produktet, nettbutikken og vår personlige service skal være av høy kvalitet. Hos oss skal du oppleve en enestående kundeopplevelse. Vår leverandør har 60 års erfaring med å produsere produkter for nordiske forhold og vet hva som skal til for å lage et kvalitetsprodukt som skal vare i mange år.

Trygghet

Din trygghet er viktig for oss. Derfor tilbyr vi deg markedets beste og mest fleksible betalingsmetoder. Som hele Norges solskjermingsspesialist gir vi deg gjerne veiledning og rådgivning i valg av produkt som passer ditt behov via gratis digital befaring. Vi kvalitetssikrer alle ordrer før de sendes til produksjon! Når du har lagt inn en ordre vil vi kontakte deg på telefon for å kvalitetssikre alle detaljer i din ordre.

Engasjert

Vi er veldig engasjert i våre kunders prosjekter og behov. Vi skal bistå med god veiledning og hjelp underveis i din kundereise med oss, fra start til slutt. Ta kontakt med oss for å få gode råd og veiledning.

Kontakt oss

Ønsker du å ta kontakt med oss? Bruk kontaktskjemaet for generelle henvendelser. 

Vi anbefaler deg å sjekke vanlige spørsmål og svar før du sender oss en henvendelse. Fant du ikke svaret?

Send oss en henvendelse via kontaktskjemaet. Vi svarer deg innen 24 timer.

Hvis det gjelder prosjekt eller prosjektering kan du sende en henvendelse ved å klikke her.

Åpningstider for telefon og visningsrom

Mandag – fredag: 10:00 – 15:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Send oss en henvendelse