Om oss

 

Myscreens er hele Norges solskjermingsspesialist. Vi selger solskjermingsprodukter av høy kvalitet og er enkel å montere med våre digitale monteringsanvisninger.

Vårt mål er å gi kundene en enestående kundeopplevelse og en helthetlig kundereise helt frem til du har montert ditt nye produkt. 

 

Våre verdier

Enkelhet

Hos oss er det enkelt å være kunde. Du kan handle på våre nettbutikker eller direkte med oss hvis du har behov for veiledning. Produktet får du levert rett hjem til deg. Med våre digitale monteringsanvisninger og videoer har vi gjort det så enkelt som mulig for deg å både ta mål selv og montere ditt nye produkt selv.

Kvalitet

Din opplevelse av produktet, nettbutikken og vår personlige service skal være av høy kvalitet. Hos oss skal du oppleve en enestående kundeopplevelse. Vår leverandør har 60 års erfaring med å produsere produkter for nordiske forhold og vet hva som skal til for å lage et kvalitetsprodukt som skal vare i mange år.

Trygghet

Din trygghet er viktig for oss. Derfor tilbyr vi deg markedets beste og mest fleksible betalingsmetoder. Som hele Norges solskjermingsspesialist gir vi deg gjerne veiledning og rådgivning i valg av produkt som passer ditt behov via gratis digital befaring. Vi kvalitetssikrer alle ordrer før de sendes til produksjon! Når du har lagt inn en ordre vil vi kontakte deg på telefon for å kvalitetssikre alle detaljer i din ordre.

Engasjert

Vi er veldig engasjert i våre kunder prosjekter og behov. Vi skal bistå med god veiledning og hjelp underveis i din kundereise med oss, fra start til slutt. Ta kontakt med oss for å få gode råd og veiledning.

Ansatte

Dag-Roar Ridderseth Eriksen
Daglig leder
dre@myscreens.no

Helle Ridderseth Eriksen
Salgssjef
post@myscreens.no

Sigurd Schanke
Markedssjef
sigurd@myscreens.no

Erlend Paulsen
Selger/montør
erlend@myscreens.no

Johan Christensen
Selger/markedsfører
johan@myscreens.no

Kontakt oss

Ønsker du å ta kontakt med oss? Bruk kontaktskjemaet for generelle henvendelser. 

Vi anbefaler deg å sjekke vanlige spørsmål og svar før du sender oss en henvendelse. Fant du ikke svaret?

Send oss en henvendelse via kontaktskjemaet. Vi svarer deg innen 24 timer.

Hvis det gjelder prosjekt eller prosjektering kan du sende en henvendelse ved å klikke her.

Åpningstider for telefon

Mandag – fredag: 08:00 – 18:00

Lørdag: 10:00-14:00

Søndag: Stengt

Send oss en henvendelse