Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er essensielt for å beskytte hjemmet ditt mot solens skadelige stråler, redusere innetemperaturen og forbedre energieffektiviteten. Vi har et komplett utvalg som inkluderer markiser, screens og utvendige persienner. I nettbutikken har vi fokus på zipscreen og markise. 

Produkter

Utvendige screens er en elegant og effektiv løsning for solskjerming som gir deg full kontroll over lys, beskytter mot skadelig UV-stråler og stopper solen fra å varme opp boligen din. Screens stopper opptil 93% av UV-strålene og varmen fra solen. Med deres stilige design passer de perfekt til både moderne og klassiske fasader. Våre screens er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe værforhold, og de er enkle å betjene med motor. 

Markiser er en tidløs løsning for utvendig solskjerming som gir deg både skygge og stil. De er ideelle for terrasser, balkonger og vinduer, og gir en behagelig uteplass hvor du kan slappe av selv på de varmeste dagene. Våre markiser kommer i en rekke farger og design, slik at du kan finne en som passer perfekt til ditt hjem og din personlige stil. Med motor trykker du på en knapp for å skyggelegge terrassen. 

Bestselgere

Se våre detaljerte videoer for enkel forklaring på hvordan du tar mål av ditt vindu. 

Vi hjelper deg med digital befaring eller fysisk befaring. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.

Digital monteringsapp

Vi gjør det enkelt for deg å montere solskjermingen selv. Vår app viser deg alle monteringsstegene fra start til slutt. Vi har også digital monteringsanvisning tilgjengelig på nett for datamaskin og nettbrett.