Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det er nødvendig med utbyggingslister eller avstandsprofiler for å montere toppboksen feks. over vannbrettet eller et dørhåndtak som bygger ut og kommer i konflikt med systemet.

Hva er nytt?
Avstandsliste/utbyggingslister er tilgjengelig i dybder på 15, 35, 50 og 70 mm. De plasseres langs sideskinnets fulle høyde. Dette gir en skreddersydd tilpasning som gir fleksibilitet, stabilitet og presisjon i monteringsprosessen. Det betyr at steder du tidligere måtte bygge utforing i feks. treverk, kan du nå enkelt bestille med avstandslister/utbygginslister opptil 70mm dype. 

Fordeler ved løsningen:

Forenkler arbeidet: Med det selvbærende systemet trenger man ikke lenger å fore ut og male utforingen. Dette sparer tid og reduserer behovet for ekstra arbeid.

Stilrent utseende: Komplette aluminiumsskinner i samme farge som resten av zipscreenen gir et sammenhengende og elegant utseende som passer inn i ethvert miljø. 

Robust og pålitelig:
Den selvbærende konstruksjonen sikrer en solid montering, noe som gir langvarig ytelse og pålitelighet.

Enda enklere montering ved utforing
Med denne nyvinningen ønsker vi å tilby våre kunder en enda mer skreddersydd og brukervennlig løsning for montering av zipscreens. Den selvbærende systemet med utbyggingslister representerer et nytt skritt mot å tilby innovative og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere og mer elegant.

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.