Velg gardiner og solskjerming etter rom

Vi har gardiner og solskjerming du trenger for å skape ditt drømmehjem. Klikk på rommet du ønsker å utforske. 

Stuen er hjertet i din bolig, og skal gi deg et varmt og koselig oppholdsrom samtidig som du viser frem din personlige stil og smak. Skap et lyst og trivelig hjem med en av våre lyse tekstiler eller en lun og koselig stemning med en av våre mørkere tekstiler. 

Soverom er et sted for å slappe av og nyte en god natts søvn. Den rette solskjermingen skal bidra til å skape et rom for avslapping og god søvn, samtidig som det kan gi deg bedre lyskontroll, redusere temperaturen og bidra til styling av soverommet. 

På kjøkkenet lages det utallige måltider som samler familien og venner. Dette er et rom skal være varmt, innbydende og koselig samtidig som det er funksjonelt. Vi har utvalget som komplimenterer kjøkkenet ditt.

Badet er et rom med høy aktivitet og luftfuktighet, det stiller høye krav til valg av solskjerming som varer. Her er det viktig å tenke funksjon og finne produkter som tåler det harde våtromsklimaet. 

Med et økende ønske om å arbeide hjemmefra, er det viktig å skape et funksjonelt og stilfullt  hjemmekontor for å ivareta effektiviteten. Noen viktige funksjoner vil være å dempe sollys, forhindre gjenskinn, få privatliv, redusere støy og skape en varm atmosfære for en trivelig arbeidsdag. 

For å nyte de mørkeste scenene, den fantastiske lyden og virkelig få kinofølelsen hjemme stiller det visse krav til solskjerming og gardiner. Her er det produkter med mørkleggingsegenskaper som trengs for å hindre lys fra å trenge inn. Vi har et solid utvalg for å komplimentere tv-stuen. 

Kundeanmeldelser

Dette bør du tenke på når du velger gardiner & solskjerming

Når du velger gardiner og solskjerming til ditt hus, er det viktig å tenke på hvilket formål de skal tjene. Skal de bidra til å holde på varmen om vinteren, redusere varmeinnslippet, stoppe innsynet, redusere støy eller blokkere solen om sommeren? Her er noen ting du bør vurdere når du velger gardiner og solskjerming til dine rom:

1. Rommets formål: Tenk på hva rommet skal brukes til, og hvilke behov du har. For eksempel kan du ønske mørkere gardiner i soverommet for å blokkere morgensol, mens du kan ønske lysere og lettere gardiner i stuen for å slippe lyset inn.

2. Rommets beliggenhet: Tenk på hvilken retning rommet vender mot, og hvor lenge solen varmer vinduet/rommet. Dette kan påvirke hvilken type solskjerming du bør velge. For eksempel kan du ønske å velge utvendige screens for å unngå et overopphetet rom. Har du mye trafikk forbi rommet bør du velge produkter som skjermer for innsyn. 

3. Tekstil: Velg et materiale som passer til formålet. For eksempel kan du ønske å velge et tykt, mørkt materiale for å blokkere lyset, eller et lett, luftig materiale for å la inn mer lys. Til bad trenger du produkter som tåler høy luftfuktighet.  

4. Stil: Velg gardiner og solskjerming som passer til innredningen i rommet. Tenk på farger og mønstre som passer til rommet og din personlige stil. Vi har et stort utvalg av produkter slik at du finner noe som passer til din bolig. 

Ønsker du hjelp til valg av gardiner eller solskjerming? Bestill gratis befaring her.