Introduserer Rullegardin klassisk

Vi er stolte av å presentere en ny æra innenfor rullegardinverdenen – Rullegardin klassisk! Dette nyskapende produktet er resultatet av år med lidenskapelig forskning og utvikling, og det tar rullegardinsystemer til et helt nytt nivå av funksjonalitet og estetikk.

Et skritt inn i fremtiden:
Rullegardin klassisk representerer en revolusjon i hvordan vi ser på rullegardiner. Systemet er videreutviklet fra eksisterende løsninger og det er skapt noe som virkelig skiller seg ut. Med vårt unike utvalg av beslag, monteringslister og kassetter i flere farger, kan du skape en skreddersydd rullegardinløsning som passer perfekt til ditt hjem.

Smarthus-Integrasjon:
Vi går også et skritt videre ved å tilby vårt system med den avanserte MotionBlinds motoren og Eve MotionBlinds-motor for en sømløs smarthus-integrasjon. Dette gir deg full kontroll over dine rullegardiner via smarttelefonen. Du kan også koble opp systemet mot smarthuset slik at hjemmet ditt blir enda mer intelligent og tilpasset din hverdag.

Estetikk og funksjonalitet forenet:
Vi mener at ditt hjem skal være en kilde til komfort og velvære. Derfor leverer vi rullegardin klassisk, her får du både estetikk og funksjonalitet i ett stilig produkt. Vårt rullegardinsystem er gjennomtenkt ned til den minste detalj for å gi deg en lekkert utseende som passer perfekt inn i det moderne hjemmet.

Rullegardin klassisk kan leveres med: Beslag – Monteringslist – Kassett 

Mens modeller med beslag er det minimalistiske valget og monteringslisten det funksjonelle valget med designpreferanse, er det kassettmodellen med skjult rull som setter estetikken i høysetet.

Fargevarianter
Velg mellom seks designfarger til rullegardin klassisk: Hvit, svart, bronse, champagne, gun metal eller antikk messing. Modeller med monteringslist og kassett finnes i hvit, svart, bronse og champagne, mens standard- modeller med beslag også finnes i gun metal og antikk messing. Hvit, svart og bronse har flere plastdeler på modellene med beslag og monteringslist, mens champagne, gun metal og antikk messing er i metall.

Betjening
Rullegardinen klassisk har et rikt utvalg av betjeningsmåter for å passe perfekt inn i ditt hjem og livsstil: 
Kjedetrekk – Fjærtrekk – Twin Pull – Motor 

Kjedetrekk

Alle de tre modellene har kjedetrekk som betjeningsmulighet. Kjeden i metall er plassert på venstre eller høyre side og fås i følgende fargenyanser: Hvit, gun metal, champagne eller antikk messing.

Twinpull

Twin Pull er en komfortabel, lett og elegant måte å betjene rullegardinen trygt på uten behov for ekstra barnesikring. Twin Pull er en intuitiv løsning, hvor man ganske enkelt trekker i det fremre metalloddet for å rulle gardinen opp, og det bakre loddet for å senke den. Twin Pull passer til både mindre og større vinduspartier. Barnesikkert design.

Motor

Rullegardin klassisk bruker MotionBlinds batterimotorer som standard. I tillegg til Smart Home-integrasjon og appstyring, inkluderer MotionBlinds en «Pull control». Den fjerner behovet for fjernkontroll, selv om man fortsatt kan velge det. I tillegg kan man med batterimotorer fra MotionBlinds få motordeksler som matcher systemfargene. Som et alternativ er det mulig å velge Somfy batterimotorer, men disse har ikke motordeksler med matchende systemfarger.

Fjærtrekk

En fleksibel, enkel og rolig opp- eller nedrulling av rullegardinen med fjærtrekk. Ved ganske enkelt å trekke gardinen ned og heve den igjen med et lett trekk i bunnlisten, ruller den opp eller ned til ønsket posisjon. 

 

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.