Hold varmen ute med utvendig solskjerming

Når sommeren kommer med sine varme stråler, ønsker vi alle å nyte solen og det gode været. Men samtidig ønsker vi også å holde innetemperaturen på et komfortabelt nivå. Her kommer solskjerming til unnsetning! I dette blogginnlegget vil vi fokusere på to smarte produkter som er spesielt designet for å holde varmen ute – Zipscreen og utvendige persienner. Vi vil utforske hvordan disse solskjermingsløsningene fungerer, deres fordeler og hvordan de kan skape en mer behagelig innemiljø i hjemmet ditt.

Zipscreen: Den innovative løsningen for effektiv varmeavvisning

Zipscreen er en moderne og effektiv solskjerming som fungerer som en utvendig rullegardin. Det som gjør Zipscreen unik er det integrerte sideskinne-systemet og at man bevarer utsikten. Dette systemet sørger for at solskjermingen blir perfekt stram og uten gliper, noe som hindrer varme og sollys i å trenge inn i rommet.

Hvordan fungerer Zipscreen:

Beskytter mot solstråling:
Zipscreen er laget av solreflekterende stoff som effektivt reflekterer varmen fra solen, noe som reduserer innetemperaturen betydelig.

Motvirker gjenskinn og blending:
Zipscreen reduserer blending og beskytter mot skadelig UV-stråling, noe som gjør det ideelt for rom med TV-er og dataskjermer.

Bedre isolasjon:
Takket være de tette sidene og den høykvalitets stoffet, fungerer Zipscreen som en ekstra isolerende barriere mot varme og kulde, noe som bidrar til å holde innemiljøet komfortabelt hele året.

Fordeler med Zipscreen:

Effektiv varmeavvisning:
Zipscreen reflekterer opp til 90% av solenergien, noe som bidrar til betydelig reduksjon i innetemperaturen og gir en energieffektiv løsning for kjøling.

Brukervennlig:
Med motoriserte alternativer og smarte kontrollsystemer kan Zipscreen enkelt betjenes med fjernkontroll eller smarttelefon.

Estetisk tiltalende: 
Zipscreen er tilgjengelig i forskjellige farger og design, noe som gjør det enkelt å finne en løsning som passer perfekt til ditt hjem og stil.

Utvendige persienner: Tidløs solskjerming med moderne fordeler

Utvendige persienner har vært en klassisk solskjermingsløsning i årevis, og med god grunn! De gir et tidløst utseende til hjemmet og er effektive når det kommer til varmeavvisning.

Hvordan fungerer utvendige persienner:

Justerbarhet: 
Utvendige persienner gir muligheten til å justere lamellene slik at du kan kontrollere hvor mye lys og varme som slippes inn i rommet.

Reflekterende egenskaper:
Persienner er vanligvis laget av aluminium eller andre reflekterende materialer som reduserer oppvarmingen fra sollys.

Fordeler med utvendige persienner:

God varmeavvisning:
Utvendige persienner er spesielt effektive når det kommer til å holde solens varme ute, og dermed skape en kjøligere innemiljø.

Lyskontroll:
Med justerbare lameller gir utvendige persienner deg muligheten til å justere lysnivået etter behov, uten å miste den gode varmeavvisningen.

Økt personvern og sikkerhet:
Persienner gir ekstra personvern ved å begrense innsynet til rommet, samtidig som de kan bidra til å forbedre sikkerheten i hjemmet ved å gjøre det mindre gjennomsiktig for potensielle inntrengere.

Konklusjon:
Når solen varmer opp, er det viktig å ha gode solskjermingsløsninger som holder innetemperaturen på et behagelig nivå. Både Zipscreen og utvendige persienner er smarte valg når det gjelder å avvise varme fra solen. Zipscreen med sitt innovative sideskinn-system og solreflekterende stoff gir en energieffektiv løsning med en moderne touch. Utvendige persienner, med sine justerbare lameller og reflekterende materialer, gir deg mer kontroll over lysnivået og er en tidløs klassiker for varmeavvisning.
Uansett hvilken løsning du velger, vil begge produktene bidra til å skape en mer komfortabel og behagelig atmosfære i hjemmet ditt, slik at du kan nyte sommeren uten å bekymre deg for varmen! 

Slik ser en zipscreen med 5% åpenhet fra utsiden i dagslys. Duken er 160030.
Slik ser en zipscreen med 5% åpenhet fra innsiden. Duken er 160030.

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.