Fordeler med å velge måltilpasset solskjerming

Måltilpasset solskjerming har en rekke fordeler som gjør den mer attraktiv for mange huseiere. Solskjerming er viktig for å beskytte hjemmet mot de skadelige effektene av direkte sollys, den kan også i mange være en strømreduserende investering som hindrer varmeutstråling om vinteren og reduserer behovet for luftkondisjonering på varme sommerdager.

Tilpasset ditt hjem

Perfekt passform
Først og fremst gir måltilpasset solskjerming en perfekt passform for vinduene dine. Ferdige løsninger kan være for små eller for store, og dette fører til at de ikke gir den ønskede beskyttelsen mot solen og innsynet. Måltilpasset solskjerming vil derimot sikre en nøyaktig passform, noe som gir optimal beskyttelse.

Estetisk pent 
Måltilpasset solskjerming gir en mer estetisk tiltalende løsning og kan tilpasses dine ønsker og din stil. Ferdige produkter på mål kan være mer enkle og kjedelige, og krever ofte at du tilpasser produktet for at det skal passe, mens hos oss vil dine produkter være tilpasset til å passe ditt vindu perfekt. Du kan velge blant et bredt spekter av materialer, farger og teksturer, slik at du får solskjerming som passer til hjemmets interiør. 

Lang levetid 
Måltilpasset solskjerming er ofte mer holdbar enn ferdige produkter på mål da de ofte er laget av høyere kvalitet. Siden de er laget for å passe nøyaktig til dine unike vinduer, vil det i tillegg være mindre sannsynlighet for skader over tid. Ferdige løsninger, på den andre siden, kan bli utsatt for slitasje som følge av å være for store eller for små for vinduene.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Lamellgardin til skråvindu 127 mm.
Plisségardin med dobbel duk

En energieffektiv løsning

Måltilpasset solskjerming er en energieffektiv løsning. Da den gir en tettere passform, vil den bidra til å redusere varmetapet om vinteren og overoppheting om sommeren. Ferdige produkter på mål kan derimot slippe igjennom litt sollys og varme, noe som kan gjøre det nødvendig å bruke mer energi på å opprettholde en behagelig temperatur i hjemmet. For å virkelig stoppe oppvarming av boligen anbefaler vi utvendige screens som hindrer varmeutstråling om vinteren og reduserer behovet for luftkondisjonering på varme sommerdager.

Verdiøkning på boligen
Måltilpasset solskjerming øker verdien på din bolig, spesielt hvis du velger materialer av høy kvalitet og et attraktivt design. 

Alt i alt er det mange gode grunner til å velge måltilpasset solskjerming fremfor ferdige løsninger. Fra en bedre passform til en mer estetisk tiltalende og holdbar løsning, gir måltilpasset solskjerming en rekke fordeler som gjør det verdt pengene. 

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.