Derfor leveres de fleste plissegardiner med en hvit bakside med dobbel duk

Plissegardiner med hvit eller sølv bakside representerer en smakfull og funksjonell løsning for moderne solskjerming. Designet kombinerer både praktiske fordeler og visuell appell, og gir rommet en behagelig atmosfære mens den tilbyr en imponerende kontroll over lys og varme.

Reflektere lys:
Den hvite baksiden av plissegardinen kan reflektere sollyset som treffer vinduet. Dette kan bidra til å holde rommet kjøligere ved å redusere varmeopptaket gjennom vinduet.

Bevarer fargen over tid:
Hvitfargen på baksiden kan hjelpe med å bevare fargen over tid. Dette kan forlenge levetiden til plisségardinen og opprettholde fargens intensitet. 

Estetisk:
Den hvite baksiden gir også et mer enhetlig og ryddig utseende fra utsiden av vinduet. Dette kan være spesielt viktig dersom plissegardinene er synlige fra utsiden av bygningen.

Bedre lyskontroll:
Plissegardiner med hvit baksiden kan bidra til å reflektere og spre lyset jevnt inne i rommet. Dette kan skape en mykere og jevnere lysfordeling, som kan være spesielt nyttig i rom der man ønsker diffust og behagelig lys.

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.