6 fordeler med Somfy Maestria IO-motor

Somfy Maestria IO er et system for styring av motoriserte solskjermingsprodukter som utvendige screens / Zipscreen og markise. Her får du en liste med de viktigste grunnene til å velge Somfy Maestria IO.

6 fordeler med toppmodellen til Somfy

Enkel og fleksibel styring:
Somfy Maestria IO gir deg muligheten til å styre alle dine motoriserte solskjermingsprodukter med en enkelt fjernkontroll, eller ved hjelp av en app på din smarttelefon eller nettbrett (krever smarthus-systemet til Somfy – Somfy TaHoma Switch). Dette gjør det enkelt og praktisk å åpne og lukke solskjermingen fra hvor som helst i huset og verden forøvrig.

Høy kvalitet:
Somfy er anerkjent for å produsere motorer av høy kvalitet som er pålitelige og langvarige. Dette betyr at Somfy Maestria IO er en pålitelig og holdbar løsning som vil vare i mange år.

Sikkerhet
Med Somfy Maestria IO kan du programmere solskjermingen til å åpne og lukke på bestemte tider av dagen. Dette kan forbedre sikkerheten ved å gi inntrykk av at noen er hjemme, selv når du er borte fra hjemmet. Denne funksjonen krever smarthus-systemet Somfy TaHoma Switch

Smart motor
SOMFY IO Maestria – har en IO-kompatibel motor som har den nyeste teknologien som er på markedet med to-veis kommunikasjon. Du styrer screen med en IO-fjernkontroll og den er også kompatibel med SOMFY Tahoma Switch smarthus. IO-motoren er med sin to-veis kommunikasjon, en smartere motor som kan stoppe utrulling av duken og rulle opp igjen, om den kjenner motstand slik at du ikke risikerer å ødelegge produktet (gjelder kun zip screen). Dette gir deg en trygghet i hverdagen og kan gi produktet lengre levetid. 

Energisparing:
Ved å automatisere solskjermingen med Somfy Masteria IO kan du redusere energiforbruket i hjemmet ditt. For eksempel kan du programmere utvendige screens til å senke seg automatisk når det er varmt og solrikt, for å redusere oppvarmingen i rommet og dermed også senke behovet for å bruke aircondition/utlufting. Enkelte funksjoner kan kreve Somfy TaHoma Switch, temperatursensor, solsensor eller vindsensor som finnes trådløs for enkel montering som ikke krever elektriker. 

Støtte for tredjepartsintegrering:
Somfy Maestria IO kan integreres med en rekke tredjepartsenheter og smarthjem-plattformer, som Amazon Alexa, Apple Hjem og Google Home, for å gi deg enda mer kontroll og fleksibilitet over hjemmet ditt.

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.