Gjør solskjermingen smartere med vindsensor

Somfy Eolis trådløs vindsensor er en innovativ teknologi som har revolusjonert solskjerming og smarthus-systemer. Denne avanserte sensoren er spesielt designet for å måle vindstyrken og deretter justere automatisk solskjermingsproduktene. I dette blogginnlegget vil vi se nærmere på Somfy Eolis trådløs vindsensor og hva som gjør den til en unik og verdifull tilføyelse til ditt smarthus-system.

Hva er Somfy Eolis trådløs vindsensor?

Somfy Eolis trådløs vindsensor er en trådløs sensor som kobles direkte til solskjermingsproduktet. Sensoren er spesielt utviklet for å måle vindhastighet og justerer automatisk solskjermingsproduktene for å beskytte mot skade. Sensoren registrerer vindstyrken og sender deretter et signal til systemet for å åpne eller lukke solskjermingsproduktene basert på dine innstillinger. På denne måten kan man være trygg på at produktet og hjemmet er beskyttet mot vindskader.

Somfy Eolis trådløs vindsensor har flere fordeler, og her er noen av de viktigste:

Beskyttelse mot vindskader
Sensoren gir en nøyaktig og pålitelig måling av vindhastigheten og justerer automatisk solskjermingsproduktene for å beskytte produktet og bygget mot vindskader. Dette er spesielt viktig i områder med sterke vindkast. 

Økt komfort
Somfy Eolis trådløs vindsensor gir deg økt komfort og bekvemmelighet ved at du ikke trenger å bekymre deg for å manuelt justere solskjermingsproduktene. Sensoren vil gjøre alt for deg, slik at du kan fokusere på andre oppgaver.

Enkel installasjon
Sensoren er enkel å installere og sette opp. Du trenger ikke å være en teknisk ekspert for å installere den, og den fungerer automatisk etter at den er installert og konfigurert til Somfy motoren.

Fleksibilitet
Somfy Eolis trådløs vindsensor kan brukes sammen med en rekke forskjellige solskjermingsprodukter, inkludert utvendige screens og persienner.

Lang batterilevetid
Sensoren har en lang batterilevetid, og dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å skifte batterier ofte. Dette gjør at sensoren er praktisk og kostnadseffektiv i det lange løp.

Somfy Eolis trådløs vindsensor er derfor en verdifull og nyttig tilføyelse til smarthus-systemer og solskjermingsløsninger. Sensoren gir både beskyttelse, komfort og kan tilpasses etter behov og preferanser. 

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.