7 fordeler med smarthus-system til solskjerming – Somfy TaHoma Switch

Somfy TaHoma Switch er et smarthussystem som er designet for å gjøre hjemmet ditt smartere og mer effektivt. Systemet er utviklet av Somfy, som er en ledende produsent av motorisert solskjerming og automatiserte systemer for hjem og kontor. Med TaHoma Switch kan du kontrollere solskjermingen din og annen elektronikk i hjemmet ditt på en enkel måte, enten du er hjemme eller borte.

Somfy TaHoma Switch er spesielt utviklet for å kontrollere og automatisere solskjerming, lys og musikk, og det gir en rekke fordeler for hjemmet ditt. Noe som gjør at systemet er en av de mest komplette smarthjem opplevelsene. Her er noen av fordelene med å bruke TaHoma Switch for solskjerming:

1. Enkel kontroll:
Med Somfy TaHoma Switch kan du enkelt kontrollere solskjermingen din fra én enkel app på smarttelefonen din. Du kan også sette opp tidsskjemaer og automatiserte handlinger for å styre solskjermingen, og dermed spare tid og energi ved automatisering.

2. Energisparing:
Somfy TaHoma Switch lar deg automatisere solskjermingen i hjemmet ditt basert på solens posisjon og temperaturen. Dette kan bidra til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt ved å holde det kjøligere om sommeren og varmere om vinteren.

3. Økt komfort:
Med Somfy TaHoma Switch kan du justere solskjermingen din i tråd med dine behov og ønsker. Dette kan gi deg økt komfort og gjøre hjemmet ditt mer behagelig å bo i. Somfy TaHoma Switch kan kobles til ulike sensorer som måler lysnivåer, temperatur og vindstyrke. Dette gjør det mulig å automatisere solskjermingen basert på forskjellige forhold. For eksempel kan persienner lukkes automatisk når sollyset blir for sterkt eller når det er sterke vindkast. Dette bidrar til å beskytte interiøret ditt mot overoppheting og reduserer slitasje på solskjermingsenhetene

4. Økt sikkerhet:
Somfy TaHoma Switch kan øke sikkerheten i hjemmet ditt ved å gi deg muligheten til å programmere solskjermingen til å gå opp og ned på bestemte tidspunkter. Dette kan gi inntrykk av at noen er hjemme, selv om du ikke er det, og avskrekke potensielle innbruddstyver.

5. Lengre levetid:
Automatisering av solskjerming med Somfy TaHoma Switch kan bidra til å forlenge levetiden til solskjermingsproduktene dine ved å redusere slitasje og forlenge levetiden til motorer og batterier.

6. Enkel integrering:
Somfy TaHoma Switch kan integreres med andre smarthussystemer og enheter, slik at du kan kontrollere flere aspekter av hjemmet ditt fra én enkel app. Dette gir deg enkelhet og fleksibilitet i bruk av ditt smarthussystem.

TaHoma Switch er kompatibel med tjenester som Amazon Alexa, Apple Homekit/Siri og Google Assistant. Dette gjør det mulig å kontrollere solskjermingen ved hjelp av stemmekommandoer.

7. Integrasjoner mot andre enheter
Tahoma Switch er kompatibel med over 280 utstyrsserier og 21 ledende varemerker innen utstyr for hjemmet. Somfy TaHoma Switch kan integreres med andre smarthus-systemer og enheter i hjemmet ditt, for eksempel smarte termostater, belysningssystemer og alarmsystemer. Dette lar deg skape et helhetlig og sømløst smarthus-økosystem der ulike enheter kan samhandle og tilpasses etter dine behov. du kan enkelt styre andre trådløse løsningen fra en APP, eksempler på dette er solskjerming, Noen eksempler på varemerker ser du under. 

        

Se video om TaHoma Switch

Somfy TaHoma Switch kan du enten skjule eller ha fremme som en del av interiøret.
Somfy TaHoma Switch er en liten enhet som passer inn overalt i boligen og kobles til trådløst internett.

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.