Oppdag våre nye plissegardin-tekstiler: Stil og kvalitet til en fantastisk pris!

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd til plissegardin-familien til en lavere pris enn tidligere – Hos oss får du alltid det beste av kvalitet og stil, og nå kan du nyte disse fordelene til en enda lavere pris! Vinn-vinn-situasjon.

Lysdempende tekstiler: Skap den perfekte atmosfæren

Våre lysdempende tekstiler gir deg muligheten til å kontrollere lyset i rommet ditt på en unik måte. Uansett om du vil skape en lun stemning i stuen, beskytte møblene dine mot solens skadelige stråler, eller oppnå den perfekte balansen mellom lys og privatliv, har vi den rette løsningen for deg. Våre tekstiler i prisgruppe 2 gir deg denne funksjonaliteten til en pris som vil glede lommeboken din.

Mørkleggingstekstiler: Fullstendig mørke når du trenger det

Noen ganger er det ingenting som slår totalt mørke. Enten du trenger en god natts søvn uten forstyrrelser fra utendørslys eller vil skape den perfekte atmosfæren for en filmkveld, vil våre mørkleggingstekstiler i prisgruppe 3 hjelpe deg med å oppnå dette. Kvaliteten er uslåelig, og prisen vil overraske deg positivt.

Tilgjengelig på alle plisségardiner med dobbel duk

Med våre nye prisgruppe 2 og 3 tekstiler får du den ideelle blandingen av funksjonalitet og stil. Plissegardinene våre har alltid vært kjent for sin allsidighet og evne til å tilpasse seg ethvert interiør, og nå kan du nyte disse fordelene til en fantastisk pris. 

Vi er opptatt av å hjelpe deg med å oppgradere hjemmet ditt på en måte som gjenspeiler din personlighet og stil. Våre nye tekstiler gir deg enda flere alternativer til å gjøre nettopp det. Besøk vår nettside i dag for å utforske vårt utvalg av tekstiler og finne inspirasjon til ditt neste hjemmeprosjekt.

Det har aldri vært en bedre tid å gi hjemmet ditt den oppmerksomheten det fortjener. Ta kontakt med oss for å lære mer om våre nye plissegardin-tekstiler i prisgruppe 2 og 3. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å skape et hjem du vil elske.

Dobbel duk - Lysfiltrerende tekstil

Dobbel duk - Mørkleggende tekstil

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.