Oppdag fordelene med Sunis solsensor fra Somfy

Sunis trådløs solsensor fra Somfy er en enhet som kan installeres på vinduene eller fasaden til et bygg for å måle sollysets intensitet og justere automatiske solskjermingsenheter som utvendige screens, persienner, markiser og flere enheter. 

Automatiser huset med solsensor

Sensoren består av en fotodiodesensor som måler sollyset og sender dataene trådløst til en motorisert solskjermingsenhet som kan justere seg automatisk i henhold til solens posisjon og lysstyrke. Det er også mulig å koble sensoren til et Somfy TaHoma Switch smarthus-system, slik at du kan styre solskjermingen fra en app på din smarttelefon eller via et eksisterende smarthus-system. 

Automatisert solskjerming:
Solens posisjon endres gjennom dagen, og Sunis trådløs solsensor kan justere solskjermingsenheten automatisk basert på sol-/lysintensiteten. 

Energi besparende:
Ved å justere solskjermingsenhetene i henhold til sollysets intensitet, kan du spare energi og redusere kostnadene for oppvarming og avkjøling av boligen/kontoret.

Bedre komfort:
Automatisert solskjerming kan gi et mer behagelig innemiljø ved å redusere blending og overoppheting, og samtidig bevare utsikten ved bruk av utvendige screens. 

Enkel installasjon:
Sunis trådløs solsensor kan installeres uten å måtte trekke kabler, noe som gjør det enkelt å installere og redusere kostnadene for installasjonen.

Samlet sett gir Sunis trådløs solsensor fra Somfy en enkel og kostnadseffektiv måte å automatisere solskjerming og gir fordeler som energieffektivitet, bedre komfort og enkel installasjon. 

Plisségardin med dobbel duk
Plisségardin med enkel duk

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.