Nyhet: Myscreens lanserer monteringstjeneste

Myscreens introduserer en ny monteringstjeneste for solskjerming og gardiner, tilgjengelig i 26 av de 50 største byene i Norge. Vårt fokus ligger på å tilby en smidig monteringsprosess for solskjerming og gardiner. Denne tjenesten dekker alle våre solskjermings- og gardinprodukter, og kan enkelt bestilles enten via en selger eller direkte fra vår nettbutikk.

Myscreens sin ambisjon har vært å gjøre det enkelt for kunder å bestille måltilpasset solskjerming og montere dem selv. For å tilby en komplett kundereise og sikre videre vekst utvider Myscreens konseptet og lanserer monteringstjenester i 26 av de 50 største byene i Norge. 

Enkelt å bestille i nettbutikken 
– Vi er veldig glade for å kunne tilby monteringstjenesten som har vært etterspurt av kunder i 2023. Samarbeidet med våre partnere gjør det mulig for oss å gi enda flere kunder mulighet til å kjøpe fra oss, og vi kan levere en komplett løsning, fra bestilling til ferdig montert produkt, sier Dag-Roar Ridderseth Eriksen, daglig leder i Myscreens.

Monteringstjenesten fra Myscreens kjøper du enkelt når du bestiller dine produkter på Myscreens nettside eller ved å motta et tilbud på solskjerming fra Myscreens. Monteringsprisen ligger tilgjengelig, og justeres basert på om det er innvendig eller utvendig og antall produkter.

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre, her kan du sitte hjemme i sofaen, scrolle i nettbutikken, bestille solskjerming og montering i samme farta. Ønsker du befaring kan du gjøre dette digital med oss og få oppmålingsgaranti. Det er en veldig enkelt og en fin kundereise sier Helle Ridderseth Eriksen, salgssjef i Myscreens.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Myscreens, og i dagens samfunn er tid noe av det mest verdifulle vi har. Vi ser at flere ønsker å få hjelp til montering av solskjerming eller at de bestiller mange produkter at de ønsker at vi skal montere alt. Derfor tror vi dette blir et fantastisk tilbud, forklarer hun og legger til:

– De som selv ønsker å montere og spare penger kan fortsatt gjøre det.

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.