Introduserer zipscreen med solcellepanel og batterimotor

Har du drømt om en enklere, mer energieffektiv måte å styre sollys og varme på i ditt hjem? Ønsker du deg en løsning som fungerer selv på steder uten tilgang til strøm? Vel, drømmen er nå blitt virkelighet med vår nyeste innovasjon: Zipscreen med solcellepanel og batterimotor!

Zipscreen 100i har allerede et solid rykte når det gjelder utvendig solskjerming av høy kvalitet. Den er kjent for å være vindbestandig, effektiv og energivennlig. Men nå tar vi denne allsidige solskjermingsløsningen til et helt nytt nivå med introduksjonen av solcellepaneler og batterimotorer.

Energivennlig og miljøvennlig
Med solcellepanelet og batterimotoren til Zipscreen 100i trenger du ikke lenger å bekymre deg for kostbar og tidkrevende elektrisk installasjon. Solcellene gir strøm til batteriet, noe som gjør Zipscreen helt uavhengig av strømnettet. Dette betyr at du kan nyte fordelene med solskjerming uansett hvor du bor, enten det er i et strømløst område, et solrikt sted eller bare for å redusere strømkostnadene hjemme.

Lang levetid og energieffektivitet
Batteriet har en imponerende kapasitet på 2,200 mAh, som gir deg hele 30 dager med bruk i totalt mørke, basert på to sykluser per dag. Enda mer imponerende er batteriets levetid, som overstiger 8 år! Solcellepanelet på sin side har en forventet levetid på over 20 år, noe som gjør dette til en langsiktig og bærekraftig investering for ditt hjem eller kontor.

Enkel montering og brukervennlighet
Vi vet at enkelhet er nøkkelen når det gjelder hjemmeoppgraderinger. Derfor har Zipscreen 100i med solcellepanel og batterimotor blitt designet med enkel montering i tankene. Du trenger ikke å hyre inn ekstra håndverkere – det er en DIY-løsning som sparer deg tid og penger.

Få kontroll over ditt inneklima
Zipscreen 100i gir deg muligheten til å opprettholde en behagelig innetemperatur samtidig som du nyter utsikten. Den stopper mesteparten av solens varme, noe som bidrar til å holde temperaturen nede på varme dager. Om vinteren hindrer den varmeutstråling og reduserer behovet for luftkondisjonering på de varmeste sommerdagene.

Utvendig screen, også kjent som Zipscreen, er designet for å tåle de tøffeste værforholdene. Den er vindbestandig og har en spesialdesignet duksystem som gir maksimal stabilitet.

For mer informasjon og bestilling, se produktet her. Gjør ditt hjem smartere og mer bærekraftig med Zipscreen 100i med solcellemotor!

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.