Zipscreen til kontor: Bedre inneklima og skjermer for solen

Å skape et produktivt og behagelig arbeidsmiljø er avgjørende for velvære og suksessen til bedriften. Med zipscreen kan du transformere dine kontorlokaler til et sted hvor komfort møter innovasjon.

Zipscreen er det ultimate valget når det gjelder solskjerming for kontorlokaler. Med sitt stilige design og avanserte funksjoner tilbyr det ikke bare beskyttelse mot skadelige UV-stråler og blendende sollys, men det gir også et moderne og elegant preg til fasaden.

Med en bredde opptil 4,5 meter  passer zipscreen perfekt til både store og små vindusflater, og gir deg fullstendig kontroll over lyset som kommer inn i rommet. Enten det er behov for å redusere blendende lys under presentasjoner eller skape en behagelig atmosfære for konsentrert arbeid, tilbyr zipscreen den perfekte løsningen. Vi tilbyr forskjellige åpenhetsgrader: 5%, 3%, 1% og mørkelegging slik at alle kan finne den perfekte solskjermingen. 

Den innovative Maestrea IO motoren sørger for jevn og stille drift, og med fjernkontroll og appstyring har du full kontroll rett ved fingertuppene. Justeringsmulighetene er ubegrensede, slik at du kan tilpasse skjermingen etter behov og preferanser til enhver tid.

Med zipscreen kan du ikke bare øke produktiviteten og komforten på kontoret, men også redusere energiforbruket ved å kontrollere varme og lysinnslipp. Dette gjør det ikke bare til et smart valg for din bedrift, men også for miljøet.

Invester i zipscreen i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, design og innovasjon for dine kontorlokaler. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan zipscreen kan transformere ditt arbeidsmiljø!

Produkt: Zipscreen 125
Tekstil: 160021
Motor: IO Maestrea 
Styring: Fjernkontroll og appstyring via Somfy Tahoma Switch

Produkt som er brukt
  • 45%

    Zipscreen 125

    Fra kr 13 747 kr 7 561
    Select options