Zipscreen med 1% åpenhet i duken

Når det gjelder utvendige screens og zipscreen, er valget av dukens åpenhet en avgjørende faktor for både funksjon og estetikk. Vi ønsker å dele noen fantastiske bilder fra en av våre fornøyde kunder som har valgt zipscreens med 1% åpenhet i duken. La oss dykke litt dypere inn i hva åpenhet betyr, og hvorfor 1% kan være det perfekte valget for ditt hjem.

Hva er åpenhet i zipscreen?

Åpenhet i en zipscreen refererer til mengden lys som slipper gjennom duken, samt hvor mye man kan se gjennom den. Dette måles i prosent, hvor lavere prosentandel betyr mindre lysgjennomslipp og mer privatliv. For eksempel, en duk med 1% åpenhet vil slippe inn svært lite lys og gi maksimal beskyttelse mot innsyn.

Fordelene med 1% åpenhet

 1. Optimal solskjerming: Med 1% åpenhet gir duken effektiv beskyttelse mot solen og skadelig UV-stråling, noe som beskytter interiøret ditt mot solbleking og reduserer varmen innendørs.

 2. Maksimal privatliv: Denne graden av åpenhet sørger for å ivareta privatlivet.

 3. Redusert blending: 1% åpenhet reduserer blendingen betydelig, noe som gjør det mer behagelig å se på TV, arbeide på datamaskinen eller nyte utsikten uten å bli blendet av solen.

 4. Elegant estetikk: Våre zipscreens med 1% åpenhet er designet for å gi et moderne og strømlinjeformet utseende til ditt hjem. De glir sømløst inn i enhver fasade og bidrar til en stilren og sofistikert utendørs estetikk.

Se resultatene selv

Bildene fra vår kunde viser hvordan zipscreens med 1% åpenhet kan integreres vakkert i et moderne hjem. De gir ikke bare praktiske fordeler, men forbedrer også hjemmets estetiske verdi. Kundens hjem fremstår som beskyttet, privat og elegant. 

Modell: Zipscreen 95

Tekstilnummer: 160030 – 1% åpenhet

Se våre utvendig screens her.

Produkt som er brukt
 • 45%

  Zipscreen 95

  Fra kr 12 263 kr 6 745
  Select options