Beskytt hjemmet mot innsyn ved bruk av zip screen

Utvendige screens er en populær og praktisk løsning for å redusere solinnstråling, innsyn og varmetap. De er designet for å være plassert på utsiden av vinduer, og kan enkelt rulles opp og ned ved behov.

En av fordelene med utvendige screens er at de kan bidra til å redusere varmetapet i hjemmet ditt. Dette skyldes at de fungerer som en ekstra barriere mot kulde og vind, noe som kan bidra til å redusere behovet for oppvarming. I tillegg til dette, kan de også bidra til å beskytte vinduene dine mot skader forårsaket av vær og vind.

En annen fordel med utvendige screens er at de kan bidra til å redusere solinnstrålingen og dermed bidra til å holde hjemmet eller kontoret ditt kjøligere på varme sommerdager. Dette kan bidra til å redusere behovet for bruk av klimaanlegg og dermed bidra til å spare energi og redusere energikostnadene.

Når det gjelder design og stil, finnes det et bredt utvalg av utvendige screens å velge mellom. Du kan velge mellom forskjellige profiler, farger, duker, tilbehør og mer slik at du kan finne en stil som passer perfekt til ditt hjem eller kontor.

Utvendige screens er også enkel å installere og vedlikeholde. De krever minimalt med vedlikehold og kan enkelt rengjøres ved behov. I tillegg er de enkle å bruke og kan enkelt justeres opp og ned for å slippe inn så mye eller lite lys som du ønsker.

Utvendige screens er en smart og praktisk løsning for å redusere solinnstråling, innsyn og varmetap i hjemmet eller på kontoret. De er enkel å installere og vedlikeholde, og finnes i ulike stiler og design som kan tilpasses ditt hjem eller kontor. Hvis du vurderer å investere i utvendige screens, vil du sannsynligvis oppleve økt komfort og lavere energikostnader.

Modell: Zipscreen 95

Tekstilnummer: 160030

Se våre utvendig screens her.

Produkt som er brukt
  • Zipscreen 95

    Fra kr 10 291
    Select options