Gardiner er perfekt for å skjule en åpen garderobe

I søken etter et mer ryddig og stilig hjem, kan gardiner vise seg å være den uventede helten når det gjelder å skjule åpne garderober på en elegant måte.

Med litt kreativitet og riktig tilnærming kan du forvandle din garderobeplass til en del av rommet som både skaper inntrykk og gir praktisk nytte. 

1. Transparente eleganse:
Velg lette og gjennomsiktige stoffer for gardinene dine. Dette gir rommet et luftig preg samtidig som det lar lyset strømme inn. En kombinasjon av luftighet og funksjonalitet gjør rommet ditt både stilig og lyst.

2. Match med interiøret:
La gardinene bli en forlengelse av rommets eksisterende design. Velg farger som komplementerer møblene og veggfargen din. Dette skaper en følelse av sammenheng i rommet og gjør garderobeløsningen til en naturlig del av interiøret.

3. Romantisk draperi:
For et touch av eleganse og romantikk, velg draperier som faller i myke bølger. Dette skaper ikke bare en vakker effekt, men gir også en fin balanse mellom funksjon og estetikk. Velg gardiner med wavebånd for et lekkert uttrykk. 

Å skjule garderober med gardiner handler ikke bare om funksjonalitet, men også om å skape et rom som er visuelt tiltalende. Ved å følge disse tipsene, kan du transformere garderoben din til en elegant og skjult skatt, samtidig som du legger til en ekstra dimensjon til ditt hjem. Gardiner kan virkelig være det magiske elementet som gir rommet ditt en nødvendig oppgradering!

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.