Dette er fordelene med Somfy TaHoma Switch – Smarthus-system til solskjerming

Smarthus systemet Somfy TaHoma Switch er en innovativ teknologi som lar deg styre, kontrollere og automatisere solskjerming i hjemmet. Dette systemet gir deg muligheten til å kontrollere alle dine Somfy-produkter fra én enkel app på din smarttelefon eller nettbrett. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på hva Somfy TaHoma Switch er og hvilke fordeler det kan gi for ditt hjem og din solskjerming. Systemet kan også knyttes opp mot andre smarthus system trådløst, samt Google Home, Apple Home, Amazon Alexa og mange flere.

Hva er Somfy TaHoma Switch?

Somfy TaHoma Switch er et smarthussystem som er designet for å gjøre hjemmet ditt smartere og mer effektivt. Systemet er utviklet av Somfy, som er en ledende produsent av motorisert solskjerming og automatiserte systemer for hjem og kontor. Med TaHoma Switch kan du kontrollere solskjermingen din og annen elektronikk i hjemmet ditt på en enkel måte, enten du er hjemme eller borte.

Systemet består av en TaHoma-boks som kobles til internett, og som kommuniserer med dine Somfy-produkter. Du kan koble til en rekke ulike enheter, inkludert markiser, persienner, rullegardiner, garasjeporter, lys og varme. Tahoma Switch er kompatibel med over 300 ulike enheter. 

Med appen kan du enkelt styre alt fra én plattform, og du kan også sette opp ulike scenarier, tidsplaner og automatiske handlinger for å spare energi og øke sikkerheten i hjemmet ditt.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Somfy TaHoma Switch kan du enten skjule eller ha fremme som en del av interiøret.
Somfy TaHoma Switch er en liten enhet som passer inn overalt i boligen og kobles til trådløst internett.

6 fordeler med smarthus-systemet Somfy TaHoma Switch

Somfy TaHoma Switch er spesielt utviklet for å kontrollere og automatisere solskjerming, lys og musikk, og det gir en rekke fordeler for hjemmet ditt. Noe som gjør at systemet er en av de mest komplette smarthjem opplevelsene. Her er noen av fordelene med å bruke TaHoma Switch for solskjerming:

Enkel kontroll:
Med Somfy TaHoma Switch kan du enkelt kontrollere solskjermingen din fra én enkel app på smarttelefonen din. Du kan også sette opp tidsskjemaer og automatiserte handlinger for å styre solskjermingen, og dermed spare tid og energi ved automatisering. 

Energisparing:
Somfy TaHoma Switch lar deg automatisere solskjermingen i hjemmet ditt basert på solens posisjon og temperaturen. Dette kan bidra til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt ved å holde det kjøligere om sommeren og varmere om vinteren.

Økt komfort:
Med Somfy TaHoma Switch kan du justere solskjermingen din i tråd med dine behov og ønsker. Dette kan gi deg økt komfort og gjøre hjemmet ditt mer behagelig å bo i.

Økt sikkerhet:
Somfy TaHoma Switch kan øke sikkerheten i hjemmet ditt ved å gi deg muligheten til å programmere solskjermingen til å gå opp og ned på bestemte tidspunkter. Dette kan gi inntrykk av at noen er hjemme, selv om du ikke er det, og avskrekke potensielle innbruddstyver.

Lengre levetid:
Automatisering av solskjerming med Somfy TaHoma Switch kan bidra til å forlenge levetiden til solskjermingsproduktene dine ved å redusere slitasje og forlenge levetiden til motorer og batterier.

Enkel integrering:
Somfy TaHoma Switch kan integreres med andre smarthussystemer og enheter, slik at du kan kontrollere flere aspekter av hjemmet ditt fra én enkel app. Dette gir deg enkelhet og fleksibilitet i bruk av ditt smarthussystem.

Integrasjoner mot andre enheter

Tahoma Switch er kompatibel med over 280 utstyrsserier og 21 ledende varemerker innen utstyr for hjemmet, og du kan enkelt styre andre trådløse løsningen fra en APP, eksempler på dette er solskjerming, Noen eksempler på varemerker ser du under. 

        

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.