Den ultimate solskjermingen: Utforsk forskjellene mellom zipscreen og screen

Utvendig solskjerming er kjempepopulært, og to populære alternativer er zipscreen og screen. I dette innlegget vil vi utforske forskjellene mellom disse to produktene og fremheve fordelene med Zipscreen. Så la oss dykke ned i detaljene og oppdage hvorfor Zipscreen er det perfekte valget. 

Zipscreen er en videreutvikling av screensystemet

Det unike zip-systemet:
En av de mest fremtredende forskjellene mellom Zipscreen og vanlig screen er det innovative zip-systemet til Zipscreen. Denne revolusjonerende teknologien gir enestående stabilitet og perfekt passform. Med glidelåser som er strategisk plassert langs sidene, oppnås en tett og jevn montering. Dette eliminerer irriterende lysglipper og produktet er bedre festet når vinden tiltar i styrke. Uansett om det er vindfulle forhold eller skarpt solskinn, gir Zipscreen en pålitelig og behagelig opplevelse. 

Vanlige screen-systemer bruker vanlige sideskinner uten glidelås, duken er vanligvis strukket og festet i toppen og i bunnlisten. Mens vanlige screen-systemer også gir solskjerming, er de mindre vindbestandige og kan tillate litt mer lysinntrengning og luftstrøm.

Vindmotstand:
Zipscreen er vanligvis mer vindbestandig enn vanlig screen på grunn av det sterke glidelåssystemet som holder duken på plass. Dette gjør Zipscreen mer egnet for områder med kraftigere vind eller for store vindusflater. 

Artikkelen fortsetter under bildene.

Her ser du zipscreen systemet med duken fast i sideskinnen.
Her ser du screen systemet med duken som ikke er fast i sideskinnen.

Integrert design og brukervennlighet:
Zipscreen er ikke bare enestående når det gjelder funksjonalitet, men også når det gjelder design. Zipscreen gir et strammere og mer elegant utseende, da glidelåsen og sidekanalene er skjult og gir en renere finish. Vanlig screen kan ha synlige ruller og mer synlige deler, som noen mennesker kan finne mindre estetisk tiltalende.

I tillegg er zipscreen enkle å betjene med motorisert styring, slik at du kan tilpasse solskjermingen etter behov.

Enestående beskyttelse:
Når det kommer til å beskytte boligen mot solens sterke stråler og varme, gir begge produktet en fantastisk solskjerming. Zipscreen er et bedre produkt med  de stramme passformen. Den skreddersydde duken blokkerer effektivt sollyset og reduserer varmeopphopning. Dette betyr at du kan nyte en kjøligere og mer behagelig uteromopplevelse, samtidig som du beskytter møbler og innvendige rom mot falming og overoppheting. 

Skreddersydde valgmuligheter:
En annen bemerkelsesverdig fordel med både zipscreen og screens er det store utvalget av skreddersydde valgmuligheter. Enten du ønsker en gjennomsiktig duk som gir fantastisk utsikt over omgivelsene, eller en mer privat og halvåpen variant som skaper en koselig atmosfære, er valget ditt. Våre screens får du i et bredt spekter av farger, mønstre og dukmaterialer for å tilpasse seg din unike stil og preferanser. Du kan virkelig sette ditt personlige preg på uterommet og skape et estetisk tiltalende miljø. Med zipscreen får du motor og de fantastiske muligheten den motoriserte løsningen gir deg. 

Oppsummering:
Når det kommer til å velge mellom Zipscreen og vanlig screen, er forskjellene tydelige. Zipscreen skiller seg ut med sitt innovative zip-system, vindbestandig, motor og det stilrene designet. Det er en investering som vil forvandle boligen din til et komfortabelt og funksjonelt sted. 

Slik ser en zipscreen med 5% åpenhet fra utsiden i dagslys. Duken er 160030.
Slik ser en zipscreen med 5% åpenhet fra innsiden. Duken er 160030.

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.