Solskjerming til skråvindu: Fra lamellgardiner til plisségardiner

Solskjerming er en viktig faktor for å skape et komfortabelt og funksjonelt hjem. Men når det kommer til skråvinduer, kan det være en utfordring å finne solskjerming som passer godt til formen på vinduet. Men fortvil ikke, det finnes mange gode løsninger for solskjerming til skråvinduer; plisségardiner, lamellgardiner og persienner. 

Plisségardin til skråvinduer

Plisségardiner er en populær valg for skråvinduer på grunn av deres allsidighet og elegante utseende. Plisségardinen gjør det enkelt å trekke gardinene opp eller ned, avhengig om du ønsker å slippe sollys inn eller skjerme rommet fra lys og innsyn, og du kan også mørklegge et rom med dobbel duk  

Plisségardiner kan monteres i taket eller på veggen like over rammen. Dette gir deg stor fleksibilitet når det kommer til montering, og gjør at gardinene kan passe til en rekke forskjellige typer skråvinduer. 

Plisségardiner kommer i mange forskjellige stiler og farger, slik at du kan finne en som passer perfekt til interiøret ditt. Du kan velge mellom alt fra transparente og lyse gardiner til mørke og lystette plisségardiner som gir maksimal solskjerming. Plisségardiner er også gode på å beskytte mot innsyn, noe som gjør dem til et ideelt valg for mange rom, inkludert soverom, stue og på baderom.

Artikkelen fortsetter under bildene. 

Vertikal elegans til store skråvinduer

Lamellgardiner er en annen god løsning for skråvinduer. Disse gardinene består av vertikale lameller som kan justeres for å kontrollere mengden sollys som kommer inn i rommet. Lamellgardiner er også tilgjengelige i et bredt spekter av farger og stiler, og de er enkle å montere på skråvinduer. De passer spesielt godt til større vinduer, og gir et moderne og elegant utseende til rommet.

Den klassiske stilen med persienner

Persienner er et tredje alternativ for solskjerming til skråvinduer. Persienner kan monteres på skråvinduets ramme eller på veggen like over rammen.

Persienner kan justeres for å kontrollere lysinntaket, og de kan også være en elegant tillegg til interiøret. Persienner er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og har lang holdbarhet med lameller av aluminium. Dette gjør det enkelt å finne en persienne som passer til interiøret ditt og vil vare år etter år. 

Stort utvalg av måltilpasset solskjerming

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av solskjerming til skråvinduer, inkludert plisségardiner, lamellgardiner og persienner. Vi har også et team av eksperter som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov og preferanser. For rådgivning, hjelp til oppmåling og andre henvendelser, bestill gratis digital befaring her. 

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.