Plisségardiner du kan montere uten skruer

Plisségardiner er en flott måte å legge til stil og funksjonalitet i hjemmet ditt, men ikke alle ønsker å feste plisségardinen med skruer. Derfor tilby vi plisségardiner med list som limes direkte på glasset for enklere og skruefri montering. 

Enkel montering med limlist

Montering av plisségardiner kan være utfordrene for noen. Tradisjonelle monteringsmetoder krever ofte boring i vinduskarmen eller veggen. Det kan være forskjellige grunner til at man ikke ønsker å benytte fester med skruer; Enklere montering, vanskelig eller umulig å skru avhengig av materialet i vinduskarmen. 

Plisségardiner med lister som limes på vinduet gir deg en enkel og praktisk måte å legge til stil og funksjonalitet i hjemmet. Det beste av alt er at det ikke er nødvendig å bore i veggen eller vinduskarmen, noe som gjør det en ideell løsning for leieboliger eller andre steder hvor permanente endringer ikke er ønskelig. Så hvis du leter etter en enkel og elegant måte å oppgradere vinduene dine på, er dette definitivt en løsning å vurdere. 

Så, hvordan fungerer dette?

Først og fremst, må du måle glasset på vinduene dine for å få riktig størrelse. Deretter kjøper du plisségardin med grepbetjening som kan limes på vinduet. Listene er laget av et sterkt og holdbart materiale som kan tåle vekten av plisségardinen. Listen kommer ferdig med det slitesterke 3M-limet for å feste direkte på glasset.

For å montere gardinene fjerner du støv, partikler og annet med den inkluderte våtservietten. La det tørke før du fjerner beskyttelsespapiret på limlisten. Legg listen forsiktig mot glasset slik at du får den lagt helt inntil kanten for et optimalt inntrykk. La listene herdes i noen dager før du fester plisségardinen på listene og kan ta i bruk produktet. 

Produkt

Plisségardin med grepbetjening (Plisségardin opp og ned), får du med enkel eller dobbel duk. Her ser du plisségardin med enkelt duk

Plissegardin med dobbel duk er perfekt for hel- eller delvis mørklegging et vindu eller et rom. 

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.