Oppdag fordelene med Thermis temperatursensor fra Somfy

Sunis trådløs temperatursensor fra Somfy er en enhet som brukes til å måle temperaturen i et rom eller område, og automatisk justere styringssystemer som kan kontrollere solskjerming, varme, ventilasjon og aircondition (HVAC) systemer deretter.

Få bedre inneklima med temperatursensor

Sensoren består av en temperaturføler og en sender som sender dataene trådløst til Somfy Tahoma Switch smarthus som kan justere seg automatisk i henhold til temperatur og andre parametere. Med Somfy TaHoma Switch kan du styre temperaturen fra en app på din smarttelefon eller et eksisterende smarthus-system.

Energieffektivitet:
Ved å justere solskjermingen automatisk i henhold til temperaturen, kan du spare energi og redusere kostnadene for oppvarming og avkjøling av hjemmet/kontoret. 

Bedre komfort:
Automatisert styring av temperaturen kan gi et mer behagelig innemiljø da den kan kjøre ned solskjermingen ved høy temperatur om sommeren for å unngå overoppheting av rom. Om vinteren kan sensoren bidra til å skape en isolerende effekt mellom vinduet og utvendige screens ved å kjøre ned screen når temperaturen synker. 

Enkel installasjon:
Sunis trådløs temperatursensor kan installeres uten å måtte trekke kabler, noe som gjør det enkelt å installere og reduserer kostnadene for installasjonen.

Fjernstyring / Appstyring:
Med koblingen til et Somfy TaHoma Switch kan du styre enkelt justere sensoren fra en app på smarttelefonen. 

Samlet sett gir Sunis trådløs temperatursensor fra Somfy en enkel og kostnadseffektiv måte å automatisere kontrollen av temperaturen i hjemmet og på kontoret, og den gir fordeler som energieffektivitet, bedre komfort, enkel installasjon og fjernstyring. 

Somfy IO - Thermis temperatursensor
Somfy IO - Thermis temperatursensor

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.