Dette koster gardiner og solskjerming på mål

Prisene på gardiner og solskjerming kan variere avhengig av en rekke faktorer, men hovedfaktorene som styrer prisen er målene og valg av tekstil. Ønsker du motoriserte produkter med smarthus-integrasjon kommer et påslag i prisen. Her er en detaljert gjennomgang av kriteriene som påvirker den endelige prisen.

Hva koster solskjerming?

Vi har laget en enkel oversikt over hva solskjerming kan koste. Hos oss får du produkter på mål helt ned mot 1000-lappen og opp imot 100 000,- i nettbutikken. Et bredt og komplett utvalg slik at du får akkurat den stilen du ønsker.  

Plisségardiner: 1270,- til 33000,-
Lamellgardiner: 1976,- til 80210,-
Persienner: 1408,- til 25514,-
Rullegardiner: 1639,- til 41975,-
Gardiner: 1773,- til 50 000,-
Markise: 21860,- til 55 836,-
Utvendige screens: 10909,- til 86 182,- 

6 faktorer som bestemmer prisen på gardiner og solskjerming

1. Målene
Bredde og høyde på dine ønskede gardiner eller solskjerming vil påvirke den endelige prisen. Jo større målene, jo dyrere vil produktet bli.

2. Tekstil
Det er en rekke forskjellige tekstiler tilgjengelige, rangert fra prisgruppe 1 til prisgruppe 6. Jo høyere prisgruppe, jo høyere kvalitet/eksklusive funksjoner og dyrere tekstil.

3. Farge på skinne
På de fleste produktene våre er valg av farge på skinne gratis, men i enkelte kategorier kommer det en liten kostnad for å bytte farge til sort eller ønsket RAL-farge.

4. Betjening
Valg av betjening, som f.eks snorbetjening, grepbetjening eller kjedebetjening vil også påvirke prisen. Til slutt kommer motoriserte produkter som er dyrere enn manuelle alternativer.

5. Motoriserte produkter
Valg av motoriserte produkter med tilleggsutstyr som fjernkontroller og smarthus-integrasjon, vil også påvirke prisen. Våre kunder kan velge mellom forskjellige motorer med ulike funksjoner. Med valg av lengre kabellengde kommer en tillegg i prisen. Motoriserte alternativer er  dyrere enn manuelle alternativer.

6. Montering
Prisen på montering vil også påvirke den endelige prisen. Noen bedriften tilbyr montering mot en ekstra kostnad, mens andre ikke gjør det. Vi gjør det enkelt for deg å montere solskjerming helt selv med en digital monteringsapp med video som viser deg monteringsstegene. Når du handler et produkt av oss får du vår digitale monteringsanvisning med på kjøpet uten ekstra kostnad, slik at du sparer penger. Om du likevel ønsker at vi skal montere produktene, kan du ta kontakt med oss her.

I det store og hele vil prisen på gardiner og solskjerming variere avhengig av dine individuelle behov og ønsker. Vær oppmerksom på at det ofte er verdt å investere i kvalitet når det gjelder solskjermingsprodukter, -da de vil vare lengere, se bedre ut over tid, og øke verdien på boligen din!

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.