Hva er zip screen og fordelene med det?

Utvendige screens / zip screen er en type solskjerming som monteres utvendig på vinduer og dører. De består av en sterk og slitesterk vevd duk som blokkerer solen og UV-stråler. Utvendige screens gir god beskyttelse mot solen og innsyn, samtidig som de reduserer behovet for aircondition. De er også enkle å installere og vedlikeholde. Utvendige screens finnes i en rekke ulike størrelser og farger, slik at du kan finne noe som passer inn i ditt hjem. Velg utvendige screens for å redusere varmen og gi hjemmet ditt en behagelig og komfortabel atmosfære.

Behagelig innetemperatur med zipscreen

Behagelig innetemperatur med utvendige screens
Utvendige screens reduserer mengden solvarme som kommer inn gjennom vinduene, noe som kan bidra til å holde huset eller leiligheten kjøligere om sommeren. Samme prinsipp gjelder om vinteren da screens bidrar til å redusere oppvarmingsbehovet ved å redusere kunden som trenger inn via vinduet. Dette er en energieffektiv og økonomisk form for solskjerming, både om sommeren og vinteren. 

Økt komfort
Ved å redusere varmeinnslippet kan utvendige screens forbedre inneklimaet ved å redusere overoppheting av boligen om sommeren, og dermed øke komforten. 

Beskyttelse av møbler og interiør
Direkte solinnstråling kan skade møbler og interiør over tid, for eksempel ved å bleke tepper og tapeter. Utvendige skjermer kan beskytte mot slik skade.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Reduser innsynet med screens
Ved å senke zipscreen, skjermer du hjemmet fra direkte innsyn. Den unike duken som er vevd, gjør at du stopper direkte innsyn samtidig som du kan se ut gjennom duken. 

Her er det verdt å nevne at man kan se inn når det er mørkt ute og lyset står på inne. Dette kommer av at åpningsfaktoren på duken gjelder for begge sider av duken. For å unngå dette anbefaler vi å ha gardiner, plisségardiner eller andre solskjermingsløsninger på innsiden. 

Bevar utsikten
Med den unike duken til zipscreen ser du fortsatt ut, men beskytter boligen fra innsyn. Perfekt valg hvis du ønsker å bevare den vakre utsikten uten at det går på bekostning av innsynet.  

Bedre sikt ut
Utvendige skjermer kan også bidra til å filtrere ut sterkt sollys, noe som kan gjøre det lettere å se ut av vinduet og nyte utsikten. 

Alt i alt kan utvendige screens være en god investering for å øke komforten, bevare utsikten, beskytte møbler og interiør, og spare penger på energioppvarming/nedkjøling av boligen. 

Relaterte innlegg

Slik stopper zipscreen varmen

Å kontrollere temperaturen i hjemmet kan være avgjørende for din komfort og energiforbruk. Utvendige screens bidrar til å stoppe opptil 93% av solenergien/varmen fra å

Les mer »

Nyhet: Avstandslister til zipscreen

Vi er henrykte over å kunngjøre den nyeste innovasjon innen zipscreen-teknologi: Selvbærende system med avstandsliste/utbyggingslister! Dette er en løsning skreddersydd for de situasjonene hvor det

Les mer »

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.