Bli kvitt innsyn med solskjerming

Et hjem er ikke bare et sted hvor vi bor, det er også et fristed hvor vi skal kunne slappe av og føle oss komfortable. Dessverre kan innsyn fra nysgjerrige blikk utenfra redusere denne komforten og følelsen av privatliv. Heldigvis finnes det en rekke solskjermingsløsninger som kan hjelpe deg med å skape den ønskede balansen mellom lys, innsyn og privatliv.

Gardiner: Allsidig og stilig

Gardiner er en tidløs solskjermingsløsning som gir deg muligheten til å kontrollere lysinnslipp og innsyn etter behov. Velg tette og mørke tekstiler for å begrense innsyn mens du samtidig gir rommet en elegant atmosfære. Tynne, lyse stoffer gir en mykere belysning og gir deg fortsatt en grad av privatliv.

Plisségardiner: Fleksibilitet og stil

Plisségardiner er ikke bare flotte for å regulere lys, de er også ideelle for å hindre innsyn. Velg tettheten på stoffet etter dine preferanser, og dra nytte av deres unike foldemønster som gir både eleganse og fleksibilitet. Plisségardiner kan også brukes på skrå og uvanlige vindusformer, noe som gjør dem svært allsidige.

Rullegardiner: Enkelhet og Effektivitet

Rullegardiner er en enkel og effektiv måte å hindre innsyn på. De er tilgjengelige i forskjellige materialer og tettheter, slik at du kan velge akkurat den graden av privatliv du ønsker.

Lamellgardiner: Moderne eleganse og justerbarhet

Lamellgardiner er en moderne og stilfull solskjermingsløsning som gir deg muligheten til å balansere innsyn og lysinnslipp på en unik måte. Disse vertikale gardinene består av vertikale lameller som kan roteres for å regulere mengden lys og innsyn. Ved å vri lamellene i ønsket vinkel kan du oppnå den perfekte balansen mellom privatliv og naturlig lys. Den justerbare funksjonen gjør lamellgardiner til en ideell løsning for rom der behovet for innsynshindring varierer gjennom dagen.

Persienner: Tidløs estetikk og presis kontroll

Persienner er en klassisk solskjermingsløsning som tilbyr tidløs estetikk og presis kontroll over innsyn og lys. Disse horisontale lamellene kan enkelt justeres ved hjelp av en snor eller stang, noe som gir deg mulighet til å finjustere mengden lys som kommer inn i rommet. 

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.