9 fordeler med utvendige screens

Oppdag fordelene med utvendig solskjerming i form av utvendige screens / Zipscreen.

Behagelig innetemperatur med zipscreen

1. Redusert varmeinnslipp:
Utvendige screens / Zipscreen vil redusere varmeinnslipp i bygninger ved å hindre solstrålene fra å treffe vinduene direkte. Dette kan gi en reduksjon i behovet for kjøling, og dermed redusere energikostnadene om sommeren. Samme prinsipp gjelder om vinteren da Zipscreen kan bidra til å redusere oppvarmingsbehovet ved å redusere kulden som trenger inn via vinduet.

2. Bedre inneklima:
Ved å redusere varmeinnslippet kan utvendige screens / Zipscreen også forbedre inneklimaet ved å senke innetemperaturen i boligen.

3. Beskyttelse mot UV-stråler:
Utvendige screens / Zipscreen kan blokkere UV-stråler, som kan skade møbler, tepper og annen innredning.

4. Brukervennlig styring:
Utvendige screens / Zipscreen er et brukervennlig system, spesielt screens med motor. Med motor kan du benytte en bryter eller fjernkontroll til å styre enheten. Ønsker du maksimal komfort i eget hjem kan Zipscreen kobles opp mot Somfy TaHoma Switch som er et smarthus-system. Via smarthus-systemet kan du enkelt styre screen ved hjelp av telefonen. Det er mulig å programmere dem til å senke seg eller heve seg på bestemte tider av dagen. For å ta komforten til et høyere nivå kan du kjøpe tilbehør som solsensor og vindsensor som kan hjelpe til med å automatisere hjemmet ditt.

Artikkelen fortsetter under bildene.

5. Skjerm boligen fra innsyn:
Ved å senke zipscreen, skjermer du hjemmet fra direkte innsyn. Spesielt hvis vinduene er i gateplan eller har utsikt mot naboer eller offentlige områder. 

6. Reduserer gjenskinn i tven:
Utvendige screens kan redusere blending fra sollys og dermed gi et mer behagelig innemiljø med mindre anstrengelse for øynene. Perfekt til oppholdsrom og når man skal se på tv.

7. Bedre estetikk:
Utvendige screens / Zipscreen kan også gi et mer estetisk tiltalende utseende på bygningen, spesielt hvis de er skreddersydd for å passe til vinduene og fasaden. Tilpasninger kan du enkelt gjøre selv på produktsiden. 

8. Bedre sikt ut
Utvendige screens kan også bidra til å filtrere sterkt sollys, noe som kan gjøre det lettere å se ut av vinduet når solen skinner.

9. Bevar utsikten
Med den unike duken ser du fortsatt ut, men beskytter boligen fra innsyn. Perfekt valg hvis du ønsker å bevare den vakre utsikten uten at det går på bekostning av innsynet.

Relaterte innlegg

Ønsker du råd fra en rådgiver?

Få hjelp med gratis befaring

Vi hjelper deg med gratis digital befaring i Norge, eller fysisk befaring i Tromsø. Vår oppmålingsgaranti sikrer deg solskjerming som passer perfekt til dine vinduer.